Beabingo

Wellicht heeft het slechte nieuws je al bereikt, Beabingo stopt per ingang van 1 Januari 2012. Nu zul je gelijk jezelf afvragen of Beabingo oplichting doet, maar dit is onjuist. Het zit namelijk zo, Beabingo is een bedrijf dat het spel van St Minver gebruikt. Deze worden via Beabingo gespeeld en daar verdienen ze aan. Maar de software aanbieder St Minver heeft besloten dat ze niet meer op de markt actief willen zijn. Daarmee halen ze dus mooie websites als die van Beabingo offline waar al jaren veel spelers actief zijn en zich vermaken met het mooie spel Bingo. Het is dus ook een domper voor de spelers, maar ook voor Beabingo zelf. Een mooi netwerk met leuke spelers die elke dag weer gezellig met elkaar aan het spelen waren worden nu dus uit elkaar gerukt. De vraag is welke bingo sites je kan spelen, daar weten we gelukkig ook antwoord op.

Spelen bij BeaBingo niet meer mogelijk, daarom deze aanraders:

  • Bingocams, Een nieuwe hype op gebied van online bingo, speel nu mee en deel je vreugde via de webcam. Meld je nu aan en krijg 5 euro speeltegoed gratis!
  • Flabingo, 5 euro gratis bingo bonus bij aanmelding, speel ook gezellig mee.
  • Jogobingo, Jogobingo is een bekende naam, al jarenlang de top van het online bingo spelen. Je kunt onbeperkt gratis bingo spelen en echte prijzen winnen!

BeaBingo is een grote online bingo aanbieders waar je het online bingo spelen ook gratis kan beginnen door gebruik te maken van de aanmeld bonus die Bea voor je klaar heeft liggen. Deze aanbieder geeft je namelijk een een aanmeld bonus van 2 Euro als je je registreerd. Hiervoor hoef je overigens geen storting te doen, dus het is helemaal gratis. Mocht het zo zijn dat je door de aanmeld bonus van 2 euro heen bent, maak je dan geen zorgen, want dan kan je altijd nog gebruik maken van de bingo bonus die Beabingo je geeft op je eerst storting. Deze kan namelijk oplopen tot maar liefst 100 euro, je eerste storting word namelijk verdubbeld en kent een maximum van 100 euro!

Klik hier voor 2 euro gratis bingo geld

BeaBingo spelen

Wil je naast kienen spelen ook nog andere spellen spelen? Of ben je bang dat het bingo spelen bij deze aanbieder op een gegeven moment wat gaat vervelen? Maak je geen zorgen, want er zijn nog heel veel andere spellen bij deze grote website! Je hebt allerlei leuke spelletjes die je bij BeaBingo kunt spelen als je even zin hebt in wat anders, ze zijn stuk voor stuk allemaal even leuk. Zo kan je bijvoorbeeld op de leuke roulette gaan spelen, je kan er voor kiezen om even een potje stud poker te gaan spelen of je gaat op een enorm leuke bejeweld slot spelen welke ook te vinden is op deze grote spellen website! Bij Beabingo is dit dus allemaal mogelijk, probeer het maar snel uit, want je weet niet wat je mist. Aangezien je 2 euro krijgt bij je aanmelding kan je deze leuke spelletjes, voordat je met echt geld gaat spelen, alvast even uitproberen!

Het is zeker de moeite waard om op de site te kijken, alleen al omdat ze er een leuk filmpje hebben. Je kan dan zien hoe het er bij bea bingo aan toe gaat en kijken of deze leuke internet site wellicht iets voor jou is. Zo kan je, voordat je je aanmeld, hoe het er bij deze aanbieder aan toe gaat!

Meld je nu aan en begin met een gratis bonus

Ook bij je tweede storting kan je nog een mooie bonus mee pakken! Je krijgt dan namelijk van beabingo een tweede stortings bonus. Deze bonus is een bonus van 50 procent, die maximaal kan op lopen tot 60 euro. Zo kan je dus veel voordeel op doen met je eerste twee bonussen. Je hoeft je voorlopig geen zorgen te maken om je speel tegoed en zo leuk online kienen te spelen bij een van de meest populaire en bekende online bingo sites!

Beabingo heeft nog veel meer acties en bonussen waar je gebruik van kunt maken dan alleen deze stortings bonussen! Om hier van op de hoogte te blijven, is er een link met nieuws op de website van beabingo. Daar kan je lezen welke acties en bonussen, en wanneer deze acties en bonussen zijn. Af en toe wordt er ook een jackpot georganiseerd. Hier kan je dan ook aan mee doen. Als de jackpot valt, wordt dit ook bekend gemaakt op de site. Altijd handig om dit in de gaten te houden zodat je weet wanneer je leuke prijzen kan winnen en leuke bonussen kan mee pakken.

Storten

Storten bij beabingo gaat heel gemakkelijk, snel en veilig. Je kan storten via paysafecard, Neteller, Moneybookers en Ukash.

Storten via een paysafecard is ook heel betrouwbaar. Er hoeven namelijk geen bankgegevens aan te pas te komen. Een paysafecard kan je gewoon in de winkel kopen en contant betalen. Vervolgens kan je het saldo wat op de paysafecard staat, storten als je online saldo bij beabingo. Het is ook een snelle manier van storten, de paysafecard kan je gewoon kopen als je in de buurt bent van een verkooppunt. Er zijn heel veel verkooppunten waar je paysafecards kunt kopen, ook al is het nog niet zo bekend.

Chatten

Bingo is een erg sociaal kansspel. Vroeger was bingo altijd al een populair gezelschapsspel. Jong en oud kwam hier door bij elkaar, er werden bingo avonden georganiseerd, enzovoort. Tegenwoordig kan je online het kienen beginnen te spelen, wat natuurlijk stukken handiger is! Zo kan je bingo spelen wanneer je maar wilt. Bij beabingo kan je ook gezellig chatten met je mede spelers. Zo kan je ze leren kennen en sociale contacten opbouwen. Vaak zijn er vaste spelers aanwezig dus is het altijd erg gezellig in de chatroom.