Bingo spelen gratis

Online bingo spelen kan je gratis doen op MokumBingo. Het is leuk, gezellig en bovendien maak je elke dag kans op grote en kleine prijzen. Iedereen kan meedoen aan bingo spelen, vaak gratis of bijna voor niets. Je maakt 24 uur per dag kans op heel veel leuke prijzen. Op veel van de sites kan je online bingo spelen, gratis of voor bijna niets. Dat betekent dus dat je zonder ook maar een cent in te zetten mee kunt doen aan een van de vele geweldige online spelletjes. En dus ook gratis prachtige prijzen kunt winnen. Het maakt dus helemaal niets uit hoeveel geld je inzet. Je maakt altijd kans om een geweldige prijs te winnen.

Klik hier voor 3 euro gratis aanmeldbonus

Welkomstbonus

Wanneer je ook gezellig een spelletje online bingo wilt spelen, gratis of voor bijna geen geld, dan moet je jezelf registreren op onze site. Als nieuwe speler krijg je een Welkomstbonus van 3 of 12 euro bingokaarten. Zo kan je dus beginnen aan een gezellig potje online bingo spelen, helemaal gratis. Ook heb je als beginner recht op een 200 procent Cash Match op een eerste storting en 100 procent op de tweede. Met deze bonus kan je ook weer een spelletje bingo spelen, dat gratis is.

Meld je aan en krijg op je eerste storting een 200% bonus tot €200!

Heel veel leuke prijzen

MokumBingo heeft al meer dan 4,5 miljoen euro aan prijzengeld uitbetaald. Als deelnemer maak je dus heel veel kans op leuke prijzen! Deze aanbieder biedt voor ieder wat wils. Zo vind je op onze site een ruime variatie aan de verschillende kienkamers. Hier kan je, met je uitgekeerde bonusgeld, een van de vele leuke online spelletjes bingo spelen, helemaal gratis. Op onze site vind je ruim 75 online games. Het aanbod is dus zeer gevarieerd met de nieuwste fruitautomaten, poker en casino spellen. Iedere dag bieden wij je nieuwe geweldige prijzen. Zo is er een jackpot van meer dan 250.000 euro en een VIP programma. Wanneer je met je bonusgeld dus meedoet aan een spelletje online bingo spelen, kan je gratis een van de fantastische prijzen winnen! Stel je toch eens voor wat je met deze prijzen kan doen…je droomhuis kopen, heerlijk op vakantie gaan of een nieuwe auto aanschaffen.

Gezellig chatten

Op heel veel bingosites van MokumBingo kan je dus online bingo spelen, gratis of voor bijna niets. Daarnaast heeft elke bingosite zijn eigen chatkamer. Hier kan je gezellig kletsen met de andere deelnemers. Ook nodigen de chatmasters je uit om met hen een online spel bingo te spelen dat gratis is. In de chatkamers kan je ervaringen en tips uitwisselen over de spelletjes, maar ook over andere zaken kletsen. Eigenlijk kun je het chatten vergelijken met een gezellig avondje uit. Het enige verschil is dat je de deur niet uit hoeft. Je dus gewoon lekker thuis blijven. Bovendien is het goedkoper dan een avondje uit. In de chatkamers van de sites leer je al snel nieuwe mensen kennen. Het is dus een heel goede manier om je kennissen- en vriendenkring uit te breiden. Er zijn al heel veel hechte vriendschappen ontstaan. Soms leidde het zelfs tot een huwelijk!