Bingo spelen mobiel opwaarderen

mobiel opwaarderen bingo

Bingolot!

Bingolot, een bingo spel is niet zomaar iets, maar gezellig en er zijn genoeg mensen om het spel kienen mee te spelen. En wil je je account opwaarderen? Even snel een belletje en je hebt geld op je account. Daarom is dit kansspel echt een toppertje uit de lijst met online aanbieders van het spel kienen. Het is bij vrijwel geen andere bingo aanbieder mogelijk om zo snel en makkelijk een kansspel te spelen voor echt geld met je mobiel te beginnen als bij Bingolot. Er bestaat enkel een optie van telefonisch opwaarderen bij Flabingo, maar samen met Bingolot zijn zij de enige spel van de online kien aanbieders waarbij je met je gsm je bingo tegoed kan opwaarderen.

Voor geld spelen

superpot

Online voor geld spelen is daarom nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je hoeft alleen maar even de telefoon erbij te pakken en je kan je account saldo of ook wel kien tegoed eenvoudig met een paar belletjes kunt opwaarderen naar het door jouw gewenste saldo of bedrag. Als je het op een andere manier op wilt waarderen dan kan dat natuurlijk ook. Wanneer je je registreerd kan je online bingo tegoed kopen via een van de stortin.

Met telefoon

bingolot met telefoon

Met de telefoon je bingotegoed opwaarderen, bij bingolot een gebruikelijke gang van zaken en daarmee is bingolot ook een voorloper van het online betalen met je gsm! Je kan met je mobiel snel, makkelijk en eenvoudig een telefoontje plegen waarna je bingotegoed met 1,30 is opgewaardeerd. Je kan er ook voor kiezen om per minuut te betalen. Hierbij zal er per halve minuut die je gebeld hebt je account saldo met 0,40 euro worden opgewaardeerd. Wees niet bang dat je de telefoon vergeet op te hangen, want de verbinding zal bij het bereiken van 10 euro speeltegoed bij het gesprek automatisch verbroken worden.

Paysafecard

Paysafecard bingo is nog niet zo populair, maar kent wel een duidelijke groei. Je kunt tijdens het winkelen snel even een paysafe kaartje kopen om zo thuis je tegoed bij deze aanbieder veilig, snel en anoniem op te waarderen. Je kan een paysafe kaart namelijk met contant geld kopen bij vele tankstations, supermarkten en sigarenwinkels. Vooral het anonieme is voor een kien speler beslissind voor de keuze op deze haar kien tegoed opwaardeert met paysafe spelen of met bingo met mobiel.

Speel nu bingo bij Bingolot! Want het kienspel spelen doe je niet in je eentje, maar met elkaar. Daarom is het bingospel van Bingolot ook altijd zo gezellig en je kunt altijd op bingo spelen online terecht om eens een leuk potje bingo met andere mensen over het internet te spelen. Je kunt door middel van de chat altijd met andere mensen kletsen en dat maakt het online bingo spelen wel zo gezellig. Speel nu dus mee, je kan zelfs gratis beginnen met prijzen winnen, maar deze zijn uiteraard wel lager als in de betaalde kamers. Maar voor iedere bingo speler is er wel wat, want de prijzen voor een kaart in een kamer kunnen oplopen tot een halve euro. Moet je nagaan als het dan wat drukker is, dan loopt de te winnen bingo al heel snel op!