Bingobink

Bingobink.com is de bingosite voor mensen die op het zelfde geslacht vallen. Onder het genot van een spelletje bingo kan je deelnemen aan leuke chatgesprekken en andere deelnemers zelfs te leren kennen door de webcam aan te zetten.

Bezoek BingoBink

Bingobink zorgt er graag voor dat iedere deelnemer het zo goed mogelijk naar zijn of haar zin heeft en organiseert dan ook leuke evenementen. Deze intensieve bingo evenementen, zoals de double Dutch, komen wekelijks terug. Ze zijn razend populair dus vroeg inschrijven is aan te raden.

Daarnaast wordt er ook gewerkt met een puntensysteem. Wij belonen onze trouwe klanten graag met extra’s, dus deste meer je speelt, deste leuker het wordt. Er zijn 10 verschillende statussen die je kan verdienen met je punten en aan iedere status worden leuke extra’s verbonden. Zo kan je binnen de hoogste status je gewonnen geld uitgeven aan unieke merchandise en het managen van accounts. Dit is natuurlijk een super goede reden om zo veel mogelijk vrienden zichzelf in te laten schrijven bij Bingobink.com.

Dit is echter nog niet alles, want als je jezelf nu dus inschrijft bij Bingobink.com dan krijg je €5,- gratis speeltegoed en om je nog meer te verwennen wordt het eerste speelbedrag wat je stort verdubbeld. Maar bij Bingobink.com denken we ook aan onze vaste klanten. Iedere week zenden wij een code die je kan verzilveren als je geld toevoegt aan je account. Door deze code te gebruiken krijg je maar liefst 25% extra speeltegoed van ons. Daarnaast kan je ook lekkere bonussen verdienen door mee te spelen in het bouncing bonus spel. Dit spel kost je niets extra’s maar je mooie glimlach wordt wel gedeeld met de rest van de spelers zolang je aan dit spel deelneemt. Zorg er dus voor dat je cam werkt en dat je er op je best uit ziet.

Meld je hier aan voor de gratis bonus van € 5,00

Kom gezellig even bij ons kijken en je zult weggeblazen worden door de gezelligheid van deze nieuwe, online, gay community. Je zult nieuwe vrienden ontmoeten en leuke gesprekken voeren terwijl je een lekker spelletje bingo speelt. Wordt jij dus onze nieuwe bingo bink?

bingo spelen bij bingobink