Bingo bonus

bingocamsBingocams is een bekende online aanbieder waar het bingo spelen altijd gezellig is. Door de vaste speeltijden, van s’ochtend vroeg tot s’avonds laat, zijn er altijd wel mensen die je kunnen helpen. Dus mocht je met een probleem zitten dan kan je altijd terecht bij iemand die voor Bingocams werkt. Daarnaast zijn er ook altijd andere spelers online die je via de chat in het kienspel ook vragen kunt stellen.

Storting bonus

200 procent storting bonusEr ligt een mooie bingo bonus op je klaar wanneer je de eerste storting bij deze aanbieder gaat verrichten. Je krijgt namelijk een bonus waarbij je gestorte bedrag met een 200% bonus verhoogd wordt tot een maximum van 100 euro aan bonustegoed. Zo kan je het online kienen met een mooie bingo bonus perfect beginnen bij Bingocams. Wel met de opmerking dat een storting met je telefoon niet aan de minimum storting voldoet van de bonus. Dus mocht je op je eerste storting een bonus willen hebben moet je minimaal 10 euro storten.

Klik hier voor 5 euro gratis bingo geld

Gratis bingo bonus

Je krijgt bij Bingocams een gratis bonus bij je aanmelding. Hiervoor hoef je dus nog niets voor te doen, want enkel door je te registreren krijg je deze bonus al op je account gezet en kan het spelen al snel beginnen! Met deze bingo bonus van 5 euro die je bij het aanmelden krijgt kan je het spel van Bingocams dus uitgebreid testen. Zo is de keuze voor echt spelen makkelijker te maken, want je weet waar je gaat spelen voordat je een storting doet. Mocht je er nog niet helemaal uit zijn dan kan je natuurlijk altijd snel een klein bedrag met je belletje storten. Maar bedenk wel dat een storting uitstekend kan worden gecombineerd met een storting bonus! Dus dan kan je met meer geld het online bingo spelen beginnen en dat heeft natuurlijk vele voordelen.

Bouncing Bonus

bouncing bonus spel bij bingocamsWanneer je bij Bingocams speelt dan kan je deelnemen aan de Bouncing Bonus. Dit is een bonusspel welke aan het begin van de ronde wordt gehouden wanneer er een Bouncing Bonus in de desbetreffende bingokamer actief is. Om hieraan deel te nemen moet je de webcam aan hebben staan en meespelen vanaf je saldometer. De hoogte van de Bouncing Bonus is afhankelijk van de waarde van het aantal verkochte bingokaarten in de desbetreffende ronde. Hoe drukker het is hoe groter de kans is dat je een grotere Bouncing Bonus kan winnen. Daarnaast is deze bonus in kamers met een hogere kaartprijs ook al snel hoger.