Bingocams

Details bingocams

bingocams

  • Gratis bonus bij aanmelding: 5 euro
  • Bonus bij eerste storting: 200%
  • Wekelijkse stortingbonus: 50% bonus tot maximaal 125 euro
  • Extra acties: Live winmomenten (je gewonnen bingo delen met anderen via de webcam) kunnen veel geld opleveren
  • Events: door de weeks leuke events en in het weekend JackpotBingo

Speel ook mee en maak gebruik van de bovenstaande acties

Werking Bingocams

Hoe werkt Bingocams eigenlijk? Want ik heb natuurlijk niet zin om de hele tijd bekeken te worden door anderen. Dit is gelukkig niet het geval, wat wel zo is dat je de vreugde momenten met anderen deelt! Want als je een prijs hebt gewonnen dan zien de andere spelers op deze website je live via je webcam juichen! Gedeelde smart is halve smart, maar gedeelde vreugde is natuurlijk dubbele vreugde! Je kan dus gezellig met elkaar chatten en de win momenten van ander spelers live meegenieten.

Klik hier voor 5 euro gratis speeltegoed

Bonussen

bingocams bonussenNatuurlijk heeft deze aanbieder, als de meeste andere websites, ook bonussen voor je klaarliggen. Het leukste is dat je gratis aan het kien spel met je webcam kan wennen, omdat Bingocams je 5 euro geeft als je de inschrijving voltooid. Vijf euro is natuurlijk vrij weinig, maar als je bedenkt dat je ook nog op je eerste storting een bonus van 200% tot 100 euro krijgt dan ben je bij deze site zeker niet slecht uit. Naast de bonussen is het natuurlijk erg gezellig, want als je live met je webcam je winst kan delen met andere spelers dan heb je natuurlijk dubbel plezier.

Extra Bonus

Er ligt een extra bonus op je te wachten, als je goed bent zijn dit er meer, want als je genoeg spelers punten verdient dan kan je een mystery bonus winnen. Dit betekent dat je niet weet hoeveel deze bonus zal zijn, maar wel tussen welke bedragen. De eerste bonus (Brons 2) ligt tussen de 25 tot 100 euro, dus dat is een enorm leuk bedrag!

extra bonussen bij bingocams

Gezellige kamers

Door de toevoeging van de chat in de kamers en de live winmomenten word het spelen opeens stukken leuker. Je ziet andere juigen als ze de ronde winnen en anderen zien jou blij worden als jij wint. En zoals je weet is gedeelde vreugde dubbelen vreugde en word het door de live winmomenten stukken gezelliger! Je kunt net als op de andere websites ook bij deze aanbieder gezellig chatten. Zo kan je dus altijd gezellig meespelen en hoef je geen moment van verveling te kennen!

Begin nu bij Bingocams!