Bingo bonussen bij Bingocams

Bingocams is een website met verschillende bonussen. Deze bingo bonussen zorgen ervoor dat je extra speelgeld krijgt. Welke bingo bonussen bij Bingocams zijn er allemaal en hoe kun je deze krijgen?

Wat is Bingocams?

Bingocams is een website waar je bingo op kunt spelen. Het spel is heel gemakkelijk te doen. Aan het begin van een ronde koop je een (of meerdere) bingokaarten en je probeert vervolgens als eerste een lijn, patroon of volle kaart te halen. Als je dit voor elkaar krijgt, dan win je er geld mee. Ook is het mogelijk om de jackpot te winnen, die per gespeelde ronde hoger wordt. Hierdoor kan de jackpot behoorlijk hoog oplopen. Ook leuk is dat je met je webcam aan kunt spelen. Hiermee kun je extra prijzen winnen, zoals speelgeld. Als je toestemming geeft dat je winmomenten met de webcam op de website gepubliceerd mogen worden, dan kun je hier nog eens extra geld mee winnen.

Aanmeldbonus

De eerste bonus is de aanmeldbonus. Deze krijg je zodra je een account aanmaakt. Het aanmaken van een account is met een paar stappen gedaan en je zit nergens aan vast. Je hoeft dus niet bang te zijn om verplicht te worden geld op je account te storten. De aanmeldbonus is 5 euro speelgeld. Je kunt dit inzetten om bingospellen van te spelen.

Welkomstbonus

De welkomstbonus is een andere bonus die zeer de moeite waard is. Wanneer je voor het eerst geld stort op je Bingocams account, dan ontvang je een welkomstbonus van 200 procent aan extra speeltegoed. Stort jij dus 10 euro op je account, dan ontvang je nog eens 20 euro aan extra speelgoed. Een handige bonus dus, waar je lekker lang van kunt profiteren.

Wekelijkse bonussen

Elke week krijg je per e-mail een code toegestuurd. Deze code kun je in je account op Bingocams verzilveren. Je krijgt hier altijd een ander tegoed aan speelgeld voor. Hoe hoog het bedrag is, verschilt dus per week, maar je weet zeker dat je er minstens een aantal bingokaarten van kunt kopen.

Andere bonussen

Bij speciale evenementen zijn er meer bonussen te krijgen. Door mee te spelen tijdens zo’n evenement is er meer kans om een geldbedrag te winnen, of om extra speelgeld te krijgen. De evenementen worden altijd van tevoren aangekondigd, zodat je ervoor kunt zorgen dat je hier ook bij aanwezig kunt zijn.

Kun je ook winnen met speelgeld?

Wanneer je met speelgeld speelt dat je via een bonus hebt gekregen, dan kun je hier ook geld mee winnen. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je geen jackpot kunt winnen als je in de afgelopen maanden geen geld op je account hebt gestort. Een storting van een paar euro is dan al voldoende. Zo weet je tenminste dat je de jackpot ook kunt winnen, anders dan gaat deze kans wellicht aan je voorbij.