Kienen bij Bingocams

Op Bingocams heb je de optie om behalve een spel bingo te doen, ook een potje te kienen. Kienen is een leuk, uitdagend spel, waar flink wat geld mee te winnen valt. Doe ook mee.

Wat is Bingocams?

Bingocams is een ontzettend gezellige website waar je terecht kunt voor een bingospel. Bijzonder aan deze website is dat je ook je webcam aan kunt zetten. De webcam kan ervoor zorgen dat je wat extra geld kunt winnen. Als jij namelijk je webcam aan hebt staan wanneer je een prijs hebt gewonnen, dan kun je met dit winmoment nog eens extra prijzen winnen. Een webcam is overigens niet verplicht. Je mag ook zonder spelen. Bingocams wordt gezien als een betrouwbare en vooral leuke website voor het bingospel. Je kunt ervoor kiezen om geld te storten, maar het is ook mogelijk om te spelen met gratis speelgeld. Wekelijks krijg je per e-mail een bonuscode om dit gratis speelgeld te verzilveren.

Wat is kienen?

Kienen is net wat anders dan bingo, omdat het grit waar je op speelt een stuk groter is. Er wordt daarnaast ook met meer nummers gespeeld. Meestal heeft Kienen zo’n 90 cijfers die getrokken hebben, terwijl er bij Bingo zo’n 75 ballen worden getrokken. Wel zijn er ook enkele gelijkenissen. Bij zowel kienen als bingo is het de bedoeling om een lijn, patroon of volle kaart te krijgen. Kienen dan dus worden gezien als een variant van het gewone bingospel.

Kienen bij Bingocams

Bij Bingocams heb je de mogelijkheid te kienen. Dit kun je doen in de speciale speelkamers die hiervoor beschikbaar zijn. Het aantal opties om te kienen is wat minder groot dan de bingo-opties, maar de mogelijkheid is er dus wel. Je kunt het kienen op Bingocams ook spelen met je speelgeld en natuurlijk zijn er mooie geldprijzen te winnen. De te winnen bedragen kunnen soms duizenden euro’s zijn. Je moet dan natuurlijk wel als eerste je kaart volkrijgen en dit bij voorkeur ook nog eens op tijd doen. Zorg er ook v oor dat je webcam aanstaat, zodat je extra prijzen kunt winnen.

Evenementen

Het kan voorkomen dat er speciale evenementen worden georganiseerd op Bingocams. Hiermee kun je kans maken op extra geldprijzen. Deze evenementen kunnen ook plaatsvinden in de kamers waar je kunt kienen. Het kan zeker de moeite waard zijn hier eens bij aanwezig te zijn.