Mobiel spelen bij Bingocams

Bingocams is een populaire bingosite, waar je online meerdere bingospellen kunt spelen tegen andere mensen. Sommige mensen vragen zich af of het ook mogelijk is om Bingocams met je mobiel te spelen. Waar moet je zoal op letten en hoe werkt dit precies?

Bingocams

Bingocams is een bijzondere online bingosite. Het mooie aan deze site is namelijk dat je het spel kunt spelen met je webcam aan. Dit is een vrij uniek concept en het heeft ook nog eens nut: als je je webcam aanzet, dan kan dit je extra geldprijzen opleveren. Het is overigens niet verplicht om de webcam aan te zetten. Wanneer je dit niet prettig vindt, hoef je dit uiteraard niet te doen. Bij Bingocams kun je dus sowieso bingo spelen. Hier zijn verschillende varianten te spelen en met ieder spel kun je mooie geldprijzen winnen. Het enige wat je dan hoeft te doen, is de eerste zijn die een volle kaart heeft. De jackpot is regelmatig duizenden euro’s hoog.

Kun je mobiel spelen bij Bingocams?

Het is zeker mogelijk om mobiel bingo te spelen bij Bingocams. Je kunt dit heel gemakkelijk doen. Je hoeft er namelijk alleen maar voor naar de website van Bingocams mee te gaan. Het is dus niet nodig om een speciale app hiervoor te downloaden. Op de website kun je inloggen met je account en daarna wijst alles voor zich. De website zal automatisch worden aangepast voor je mobiel en je kunt er zelfs zonder problemen rekening mee houden. Let er op dat je je scherm horizontaal moet houden om te kunnen spelen. Zorg ervoor dat het scherm dan meedraait. Dit gebeurt bij de meeste telefoons al automatisch, maar de kans is ook aanwezig dat dit uitgeschakeld staat. Dit moet je dan dus nog even instellen op je mobiel.

Vereisten voor je mobiel

Niet alle mobiele telefoons zijn geschikt om Bingocams mee te spelen. Je hebt bijvoorbeeld sowieso een smartphone nodig. Een mobiele telefoon die geen smartphone is, kan niet worden gebruikt voor deze optie. Ook heb je een internetverbinding nodig. Het beste is Wi-Fi, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van het internet op je mobiele telefoon zelf. Houd er wel rekening mee dat je niet te veel internet en niet over je bundel heen komt.

Waarom?

Waarom zou je gebruik maken van Bingocams op je mobiel? Hier zijn meerdere redenen voor te bedenken:

  • Het is een fijne afleiding voor onderweg
  • Je hoeft je computer niet volledig op te starten
  • Je kunt het altijd en overal spelen

Het is vooral dus leuk om ook op je mobiel te kunnen spelen. Wanneer je even niet thuis bent of ergens lang moet wachten, kun je gemakkelijk je mobiel erbij pakken en even een spelletje bingo tussendoor doen. Omdat deze spellen niet heel lang duren, is het een perfecte tijdelijke afleiding.