Bingograag

Een van de leuke en gezellige online bingo aanbieders is Bingo graag. Een leuke frisse bingo website die je leuke bonussen aanbiedt wanneer je het bingo spelen van echt geld ook wilt beginnen of voortzetten op deze mooie website. Zo krijg je bij aanmelding gelijk 2 euro gratis om het bingo spel uit te proberen. Zo weet je dus voordat je met echt geld gaat spelen waar je aan toe bent en hoe gezellig het wel niet is bij Bingo graag! Je kan namelijk altijd wel met andere gezellige spelers chatten en voor een echte speler is dat natuurlijk altijd wel gezellig. Zo kan je dus contact maken met de andere spelers die voor echt geld op de site van deze aanbieder spelen en krijg je ook weer niet online bingo contacten!

Klik hier voor 2 euro gratis speeltegoed

Bonus

Een leuke bingo bonus is natuurlijk altijd mooi meegenomen als je het online kienen spelen voor echt geld wil beginnen. Zo kan je dus ook bij Bingo graag gebruik maken van een 100 procent matchbonus. Die betekent dat je eerste storting wordt verdubbelt! Het maximum ligt niet bij 100 euro, maar je eerste storting word tot maar liefst een maximum van 125 euro verdubbelt! Dit is 25 euro meer als de meeste websites doen, dus zeker al een aanrader als je het online bingospel van bingo graag voor echt geld wil gaan spelen! Het beste is dan dat je de eerste storting hoog inzet, want deze verdubbeling van het bingotegoed is alleen op je eerste storting. Je zult dus wel begrijpen dat je hier goed gebruik van moet maken en dat je met deze flinke bonus het spelen voor echt geld bij deze kiensite goed kunt beginnen!

De jackpot

Het zou enorm gaaf zijn als je de jackpot weet te winnen. Klik hier om mee te spelen voor de jackpot en je kunt gelijk zien hoe hoog de jackpot nu staat! Op dit moment staat hij zelfs over een gigantisch bedrag van 68 duizend euro! Dat is enorm veel, dus waarom zou je niet een poging doen om die jackpot te winnen? Speel vandaag nog mee!

Meld je aan bij bingo graag!

Promoties

Bij bingo graag kan je gebruik maken van leuke promoties. Zo zijn er seizoenspromoties, zoals deze tijd met kerst kan je deel nemen aan leuke kerst spelletjes. Bij de link promoties kan je altijd zien welke acties er zijn en welke georganiseerde jackpots er zijn. Zo kan je zien waar en wanneer je gemakkelijk geld kan verdienen op een leuke manier.

Loyaliteitpunten

Bij bingo graag kan je loyaliteit punten verdienen. Dit programma is ontwikkeld om de trouwe spelers van deze site te belonen. Spelers die regelmatig komen spelen bij de aanbieder en al langere tijd spelen kunnen namelijk punten verdienen, ook wel de loyaliteitspunten genoemd. Voor elke één euro die je inzet op een kienspel van bingo graag, krijg je loyaliteit punten. Als je duizend punten in totaal hebt gespaard, kan je deze in ruilen voor één euro bonus geld. Bonus geld kan je gebruiken om de bonus spellen te spelen, waar je veel geld mee kan verdienen!

Het minimum aantal loyaliteit punten dat je kan inleveren is 1000 punten. Het inleveren van de punten gaat heel makkelijk, je klikt (nadat je bent ingelogd) op inwisselen loyaliteitspunten. Je kiest het aantal punten dat je wilt inleveren en klikt op bevestigen.

De loyaliteit punten kan je alleen krijgen door het inzetten van saldo geld. Door het inzitten van je bonus geld krijg je dus geen loyaliteit punten verdienen. Als je de punten hebt verdiend, krijg je ze maximaal 24 uur daarna. Wanneer je de punten inwisselt krijg je meteen het bonus geld.

En nu beginnen met spelen

Na het lezen van al deze informatie zin om te gaan bingo spelen bij bingo graag? Dan word het tijd om je te gaan aanmelden. Dit gaat heel gemakkelijk. Om te beginnen is het belangrijk om eerst de spelregels te lezen van bingo graag. Hiervoor is een leer spelen gids gemaakt. Vervolgens kan je de inschrijving bij deze website doen en weet je gelijk hoe je moet spelen. Je moet al je gegevens invullen en een account naam bedenken. Daarna activeer je, je account, je krijgt een welkomst mail met een link er in om je account te activeren.

Je krijgt dan ook direct een welkomst bonus zodat je direct kaarten kan kopen en de eerste spelen op de kosten van bingo graag kan spelen. Dan ga je inzet storten. Je kan gemakkelijk geld storten zodat je lekker verder kan spelen bij bingo graag. En als laatste, nu kan je lekker het spel kienen gaan spelen! Je kan nu geld prijzen gaan winnen en lekker geld verdienen bij het spelen van een leuk bingo spel! Als je nog vragen hebt, de klantenservice van de website staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.