Bingolot

Bingolot voor geld

bingolot

Bingolot voor geld spelen is gemakkelijk en snel te beginnen. Door je snel aan te melden kan je met het bevestigen van je email-adres het bingo spelen op je eigen account beginnen. Dit spel heeft verschillende opwaardeer mogelijkheden van je bingotegoed. Je kan zelfs met paysafecard je account saldo bij bingolot opwaarderen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om het kienen voor echt geld te gaan spelen.

Met telefoon

bingolot met telefoon

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om met je mobiel je bingotegoed op te waarderen. Hiervoor kan je kiezen om per minuut te betalen of per belletje. In het geval van de minuten betaling wordt je online speeltegoed bij bingolot opgewaardeerd met 40 cent per halve minuut. Mocht je er voor kiezen om je bingotegoed op te waarderen per gesprek dan zal je bingolot per gesprek je saldo opwaarderen met 1,30. Zo kan je dus met een paar belletjes al heel wat bingo kaarten kopen en kan het online speel plezier snel beginnen!

Geen bingo bonus

Bingolot, een enorm leuk bingospel om te spelen, maar ze hebben geen bingo bonus. Helaas, maar gelukkig is er ook een vergelijkbare aanbieder die wel een bonus aanbied. Je krijgt bij ShinyBingo wel een bonus op je eerste storting, hierbij wordt je bingotegoed verhoogd met een percentage van 300% tot een maximum van maar liefst 150 euro! Zo kan je dus met een mooie bonus het online bingo spelen beginnen en dat is nooit verkeerd!

Lees meer over de ShinyBingo bonus

Gratis spelen

Gratis bingo spelen is ook bij dit kienspel mogelijk. Je kan in een gratis room gaan waar je echte prijzen kan winnen! Dit maakt het spelen van online kienen dus nog leuker, want je hoeft niet te storten als je niet genoeg geld hebt om online te gaan spelen bij bingolot. Je kan er ook voor kiezen om gratis bingo te spelen bij Flabingo. Je krijgt bij deze aanbieder namelijk bij aanmelding een bonus van 3 euro op je account waarmee je het online kien spelen bij Fla wil uitproberen. Zo kan je dus bij Bingolot altijd gratis spelen en kans maken op een bingo prijs, maar bij Flabingo krijg je een bonus waarmee je het spel direct kunt beginnen!

Superpot

superpot

Bingolot heeft een ontzettend leuke bonus in haar spel verwerkt. De zogenaamde superpot. Deze telt op tot het vooraf ingestelde bedrag en voegt deze dan aan de bingo prijzen toe! 30% van de pot gaat naar de pattern en maar liefst 70% van de pot gaat naar de bingo hoofdprijs. Zo kan je dus af en toe veel grotere prijzen winnen zonder extra geld voor kaarten neer te moeten leggen. Houdt de superpot dus in de gaten, want dan zijn de prijzen extra hoog!

Chatten

chatten

Wat leuk is aan het online kienen bij dit spel dat is wel de chatfunctie. Je kan zo met andere spelers van bingolot gezellig chatten. Je hoeft dus niet meer te wachten op de laatste getallen van je kaart, maar je kan ondertussen gewoon gezellig met andere mensen kletsen. Het is altijd gezellig aangezien deze aanbieder een van de grootste online bingospel aanbieders is waar heel veel mensen het bingolot spel meespelen. Zo kan je dus altijd met andere mensen kletsen en wanneer je maar wilt een gezellig potje kienen bezig gaan en dat nog wel met andere liefhebbers. Het online spelen bij Bingolot zal je vast niet snel vervelen, want er zijn zoveel mensen die er spelen, dus je kan altijd wel nieuwe contacten maken! Zo kan je dus altijd een nieuwe uitdaging aan gaan en tegen andere spelers spelen.