Bingosites

Er zijn enorm veel online bingo sites te vinden op het internet en dat maakt het voor de spelers niet makkelijker. Daarom proberen wij ook een helpende hand aan te bieden zodat u de juiste keuze kan maken en het online bingo spelen bij de beste site te beginnen. Uit onze ervaringen zijn de meeste bingo spelers erg tevreden over Beabingo. Beabingo is een grote online kien website die al heel veel spelers telt. Elke maand komen er weer honderden spelers bij en zo blijft het altijd gezellig. Het leuke is ook dat er vele leuke bonussen zijn die door Beabingo worden aangeboden.

Klik hier om je aan te melden bij Beabingo

Beabingo

Een van de leuke bonussen die Beabingo aanbiedt is de welkomst bonus van 2 euro. Je kan dan dus gratis beginnen met het online bingo spelen bij deze bingo website en het bingo spel gratis uitproberen. Zo kan je dus eerst aan het kienen spelen bij Beabingo “ruiken” voordat je er voor echt geld gaat spelen. Dat is wel zo handig, want geld kan je maar één maal gebruiken en wanneer je geld weg gooit door bij de verkeerde bingo site te beginnen dan is dat natuurlijk doodzonde. Daarom raden we je ook aan om bij elke bingo site waar je van plan bent om te gaan spelen voor echt geld eerst het spel uit te proberen. Dit kan aangezien vrijwel alle online bingo sites deze mogelijkheid aanbieden, dus mocht je er nog niet uit zijn, probeer het kien spel op de desbetreffende website eerst uit voordat je met echt geld gaat spelen.

Andere bingo sites

Er zijn ook nog andere bingo sites. Zo kan je bijvoorbeeld bingo spelen bij Maria bingo, Bingocams, BingoBingo en Bingolot, maar waar raden je de Beabingo bingo site het meeste aan!

Speel nu bij de bingo site Beabingo

Bonussen bij beabingo

Beabingo bied niet alleen die leuke welkomst bonus van twee euro aan! Maar bij de eerste twee stortingen krijg je ook nog erg mooie storting bonussen. Bij je eerste storting krijg je namelijk een mooie bonus van maar liefst honderd procent! Deze bonus kan dan oplopen tot maximaal honderd euro. Stort je dus honderd euro, krijg je de volle honderd procent, dus wel twee honderd euro! Zo kan je dus voor maar liefst honderd euro ‘gratis’ spelen. Bij je tweede storting krijg je ook weer een leuke bonus. Deze bonus bedraagt vijftig procent over het gestorte bedrag en kan dan maximaal oplopen tot zestig euro. Ook een leuke bonus dus! Deze bingo site is dan ook een echte aanrader, je kan leuke bonussen mee pakken. Vaak kan je ook wel gebruik maken van leuke bonussen die regelmatig georganiseerd worden.

Storten

Bij beabingo kan je op verschillende manieren je online speel tegoed opwaarderen. Je kan bijvoorbeeld je online bingo tegoed opwaarderen via een paysafecard. Dit is een kaart met geld erop. Je kan dit gewoon contant betalen op verschillende verkooppunten zijn deze paysafecards verkrijgbaar. Voor wie de paysafecard nog niet kent, dit lijkt eigenlijk wel een beetje op een beltegoed kaart voor je mobiele telefoon. Je koopt deze kaart bij één van de verkooppunten en vervolgens kan je hiermee je online bingo tegoed opwaarderen. Een paysafecard is dus super veilig. Er komen geen bank gegevens aan te pas want je kan contant betalen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er iets mis kan gaan met je bank gegevens of iets dergelijks.