Bingospel

In deze tekst wil ik uitleg geven over het online bingo spelen op flabingo.com. Flabingo is een nieuw bingo spel op het internet. Er zitten veel voordelen aan dit kienspel, zoals dat het makkelijk te spelen is, bij aanmelding krijg je direct al 3 euro om gratis het bingo spel te spelen en het is een betrouwbare site. Om geld te storten om je saldo op je account aan te vullen, of je verdiende geld te laten storten zijn er betrouwbare manieren gekozen zodat je dit op een veilige manier kan doen. Ook kan je er chatten, waardoor het een erg sociaal spel is. Er zijn vaak acties, bonussen en prijzen te verdienen! Ook in de chat ruimte kan je geld verdienen om weer deel te nemen aan het bingo spel.

Klik hier voor 5 euro gratis speeltegoed

Online bingo spel

Flabingo is een van de nieuwste bingo aanbieders op het internet. Bij aanmelding krijg je direct al een welkomstbonus van 3 euro, waardoor je gelijk het kienen online gratis kunt uitproberen. Dit is erg handig, dan weet je direct of je het de moeite waard vind om voor echt geld te doen. Wanneer je geld gewonnen hebt, kan je dit op je rekening laten storten. Hiervoor zijn er betrouwbare manieren gekozen, zodat het storten zo veilig mogelijk gaat. Er is niet alleen een eerste bonus bij de aanmelding, maar tussendoor zijn er ook vele bonussen waar je gebruik van kunt maken.

Gratis beginnen

Op flabingo.com kan je gratis beginnen na je aanmelding om zo het kienen eens uit te proberen! Bij je aanmelding krijg je namelijk een welkomstbonus van 3 euro. Hiermee kan je beginnen met spelen, waardoor je eerst ervaring op kan doen voordat je begint na te denken om met echt geld te beginnen. Na 10 minuten spelen weet je ook precies hoe het spel werkt, het is een zeer makkelijk te leren. Mocht je er niet uitkomen, geen paniek, want er zijn altijd wel mensen online die je kunnen en willen helpen! Wanneer je 3 euro op hebt gespeeld, weet je dus goed hoe je het spel werkt en of je het leuk vind.

Het aanmelden bij Flabingo is ook zo gedaan. Als eerst kom je bij een lijst met veelgestelde vragen, de FAQlijst. Wanneer je een vraag hebt over het spel, over de aanmelding of iets anders, is het dan ook aan te raden om eerst naar de FAQlijst te gaan. Hier kan je al veel antwoorden op je vragen vinden.

Vervolgens moet je Silverlight installeren, bij de meeste internetbrowsers is dit standaard al geinstalleerd dus hoef je dit al niet eens meer te doen. Daarna kan je je account aanmaken, je vult je gegevens in zoals je emailadres en verzint een accountnaam. Je accountnaam zal de naam zijn waarmee je speelt, die de andere spelers dus ook zien staan. Als je account is aangemaakt kan je direct beginnen, want je krijgt een gratis bonus van 5 euro op je account gezet! Je logt dan dus in met de door jou opgegeven gegevens en je kan door de welkomstbonus direct beginnen met het spelen.

Kom ook Bingo Spelen bij Flabingo

Bonus

Je kan natuurlijk de 5 euro bonus opmaken. Dan kan je zelf geld storten, waarbij je bij je eerste storting direct weer een bonus mee pakt! Flabingo verdubbelt namelijk je eerste storting, de maximale verdubbeling zal tot 100 euro zijn! Daardoor kan je na je eerste storting dus gelijk met een winst beginnen bij deze aanbieder.

Meer bonussen

Naast de welkomstbonus en de 1e stortingsbonus zijn er nog veel meer bonussen en acties. Als je hiervan op de hoogte wil blijven, is het aan te raden de nieuwsbrief aan te vragen! De nieuwsbrief kan je aanvragen op de site waar je flabingo speelt. Deze word dan naar je email adres gestuurd.

Chatfunctie

Wanneer je het even zat bent om het bingo spel flabingo te spelen, en zin hebt om een gezellig babbeltje aan te gaan met een medespeler kan je hiervoor naar de chat ruimte gaan. Hier kan je chatten met de andere mensen die op dat moment ook online zijn. Door deze chatfunctie is het spel erg gezellig om aan deel te nemen. Je leert zo je ook de andere mensen kennen die meedoen bij deze aanbieder en ontstaat er een band tussen de anderen. Er zijn ook chat games waarbij je prijzen kan winnen om flabingo te spelen. Je kan dus ook nog door middel van de chatfunctie geld verdienen. De chat ruimte is betrouwbaar, chatters die zich misdragen krijgen een chat verbod, zij kunnen de chat ruimte dan niet meer in komen. Het kienen bij Flabingo is dus niet alleen leuk om te doen, maar door de mogelijkheid van het chatten zit er ook nog een sociale kant aan het spel!