Bingospelletjes

90-Ballen en 75-Ballen Bingo

Wil je jou favoriete bingo spelletjes doen? Dat is bij Beabingo geen probleem. Kies jou favoriete kamer en wacht even tot de volgende ronde van start zal gaan. Elke paar minuten gaat er een kienspel van start, dus je hoeft nooit lang te wachten op een nieuwe ronde. Wat leuk is aan het online kienen is dat je gezellig met andere spelers kan chatten of even snel tussen de bingo spelletjes door een leuke mini game van beabingo spelen, zo verveel je je nooit meer!

Normaal word vrijwel altijd de 90 bal bingo aangeboden, maar er is ook een 76 bals variant te vinden bij deze aanbieder. Deze 75 bals kienspel is vooral populair in Noord Amerika. Wat altijd hetzelfde is dat alle spelers altijd kaart(en) kopen en de genoemde nummers van de kaarten strepen. Hierdoor kan het zijn dat er een tussen prijs is voor een bepaald patroon of een kolom die vol is. Wanneer de hele kaart vol is mag de speler dan ook helemaal uit zijn dak gaan door bingo te roepen! Deze wint hiermee de ronde, wil je dit online meemaken dan zul je voor bingocams moeten kiezen waar je webcam aan gaat als je de bingo hebt gewonnen en daarmee je vreugde met de medespelers te delen..

Meld je nu aan bij BeaBingo en krijg 5 euro gratis speeltegoed

Bingospelletjes bonus

Niet alleen bij je aanmelding krijg je een bonus, maar je krijgt nu ook een bonus op je eerste 2 stortingen. Zo kan je dus met meer geld het online bingo spelen beginnen dan je gestort hebt. Je hoeft dus niet meer moeilijk te doen, maar je kan snel een storting doen en wanneer het je eerste keer is dat je een storting doet kan je met het dubbele geld bij deze website beginnen. Je eerste storting bij de online bingo spelletjes van beabingo wordt namelijk verdubbelt tot maar liefst een bedrag van 100 euro! Zo kan je dus heel veel bonus meepakken, want je eerste storting word gewoon verdubbelt en dat is altijd fijn om te beginnen.

Tweede storting

Zoals al gezegd is het niet alleen de eerste storting waarop je een leuke bonus krijgt voor het online bingo spelletjes spelen voor echt geld. Je krijgt op je tweede storting ook nog eens een storting van 50% tot een bedrag van 60 euro. Zo kan je met twee storting bij deze website dus een bonus meepakken tot maar liefst een maximum van 160 euro.

Andere populaire spelletjes

Naast beabingo is het website Bingolot, die overigens ook bekend staat als Jogobingo, een erg populair kienspel. Je kunt namelijk snel en makkelijk je speeltegoed opwaarderen bij Bingolot. Zelfs met je telefoon als je dat zou willen. Je zit dus nooit in problemen als je saldo op je account op is. Je kan namelijk altijd en ten alle tijden een belletje doen om zo je speel tegoed bij een van de mooiste en populairste bingo spelletjes op te waarderen. Het is er door deze toevoeging ook altijd wel gezellig. Je kan altijd, wanneer je maar wilt, terecht bij bingolot om eens een leuk spelletje te spelen. Je hoeft trouwens niet te storten als je dit niet wilt. Je hebt namelijk ook een aantal kamers waar je gratis mee kan spelen en daarmee zelfs echte prijzen winnen!