Caliberbingo

caliber bingo logo

Details Caliber Bingo

  • Gratis bonus bij aanmelding: 10 euro
  • Bonus bij eerste storting: 200%
  • Tweede en derde stortingsbonus: 100%

Speel ook gezellig mee en maak gebruik van de bovenstaande acties

Bonussen bij deze aanbieder

10 euro gratis speeltegoed bij caliber bingo

Caliber Bingo geeft haar spelers bij aanmelding gelijk al 10 euro speeltegoed op zijn of haar account om het spel gratis uit te proberen. Zo hoef je dus geen bingo voor geld te gaan spelen als je hier nog geen interesse in hebt of eerst wilt kijken hoe het er hier aan toe gaat tijdens de bingoronden.

Meld je nu aan bij Caliber Bingo

Stortingsbonussen

Eerste storting: Wanneer je voor het eerst een storting doet bij Caliber Bingo krijg je een bonus van 200%. Wanneer je bijvoorbeeld een storting van 30 euro doet kan je beginnen met het bingo spelen voor echt geld met 90 euro, want je krijgt de 200% bonus (bij een storting van 30 euro krijg je dus 60 euro bonus) gelijk op je saldo gezet. Het spelen voor echt geld kan zo dus snel en eenvoudig bij Caliber Bingo van start gaan!

Tweede en Derde storting: Niet alleen op je eerste storting krijg je een bonus, maar ook op je tweede en derde storting krijg je een extra bonus. Het percentage van de bonus bij je tweede en derde storting bedraagt 100%. Je kunt hiermee dus een leuk bedrag aan bonussen meepakken als je er voor kiest om te bingoen voor geld!

Meld je en gebruik de stortingsbonussen om voordelig bingo voor geld te spelen!

Caliber Bingo kamers

bingokamers in de lobby van caliber bingoHet bingospel van Caliber bingo is vrij eenvoudig om uit te leggen. Je hebt bij deze aanbieder 2 soorten bingokamers, de 90 bal bingo en de 75 bal bingo.

Per bingokamer kan de kaartprijs verschillen. Dit heeft tevens invloed op de te winnen bingoprijzen.

75 bal variant

Er zijn nu ook bingokamers met 75 bal variant bingo. Je hebt bij de Variant type verschillende rondes. Deze type bestaat namelijk uit 5 ronden; de eerste ronde moet je een kolom (verticaal) compleet maken, de tweede tot en met vierde ronde moet je rij compleet (horizontaal) maken en de laatste ronde moet je een volle bingokaart hebben bij Caliber Bingo om tijdens de 75 bal variant kamers een prijs te winnen. Zodra er een ronde is dat 1 of meerdere spelers aan de opdracht voldoen word de prijs uitgerijkt bij deze variant en begint de volgende ronde.

Verschillende kaartprijzen

kaartprijzen per bingokamerDe kamers verschillen ook met de kaartprijzen. Je kunt zo bijvoorbeeld in een 50 cent per bingokaart kamer gaan spelen. Hiermee word de pot dus sneller groter en als je de Bingo dan wint dan win je een grotere prijs. Dit ligt natuurlijk ook aan de hoeveelheid spelers die meespelen en hoe de verkoopprijs van de kaarten zijn. Kortom, wil je voor 10 cent per kaart spelen dan is dat mogelijk, maar je kan ook meespelen in de 50 cent kamers om zo een grotere prijs te winnen!