Flabingo

Details Flabingo

  • Gratis bonus bij aanmelding: 5 euro
  • Bonus bij eerste storting: 100%
  • Wekelijkse stortingbonus: Op Woensdag, 50% of 100% stortingsbonus (kan per week verschillen)

Speel ook gezellig mee en maak gebruik van de bovenstaande acties

Spelen bij Flabingo

Flabingo is een van de nieuwste aanbieders die je laat spelen in kamers. Zo kan je makkelijk en eenvoudig beginnen met spelen en er is geen download nodig. Je hoeft je dus alleen maar aan te melden om mee te spelen op deze kiensite en dat maakt deze aanbieder dus wel stukken aantrekkelijker! Door bingo te spelen spaar je ook punten waardoor je leuke prijzen kan kiezen uit de prijzenwinkel van Flabingo. Want per ronde is er ook weer een chat prijs te winnen. Zo zijn er elke ronde dus 3 prijzen te winnen, want naast de chat prijs is de pattern (de bingo prijs die op een figuur valt) en de bingo prijs (voor een volle kaart) natuurlijk ook elke ronde aanwezig! Mocht je heel veel geluk hebben dan kan je zelfs nog een jackpot winnen die soms op kan lopen tot honderden euro. Soms wordt er een gegarandeerde jackpot dag georganiseerd waarbij gegarandeerd een hoge jackpot zal vallen! Let dus op en speel dan ook mee en maakt dan kans op een mooie jackpot bij Flabingo!

Klik hier voor 3 euro gratis speeltegoed

Bonus

Flabingo geeft je een kans om het online kienspel van hun gratis uit te proberen. Daarom krijg je nu bij aanmelding een gratis bonus van 3 euro. Met deze 3 euro kan je lekker bingo kaarten kopen en kijken hoe het spel bij Flabingo er aan toe gaat. Zo kan je zelf ervaren of dit de bingo aanbieder is waar jij het bingo spelen voor echt geld wilt starten. Dat je 3 euro krijgt bij je aanmelding van Flabingo is natuurlijk leuk, maar je zal zelf ook wel begrijpen dat er een kans is dat je deze 3 euro op speelt en dat je dan door je speeltegoed heen bent. Dan is het altijd fijn als je nog een bonus kan meepakken, dit kan je doen door een storting te doen. Flabingo zal je storting verdubbelen tot maar liefst 100 euro! Zo kan je dus al met een leuke winst beginnen met het online kienen spelen.

Meld je nu aan en Flabingo verdubbelt je eerste storting!

Service

De klantenservice staat bijna heel de week voor je klaar. Je kan ze elke werkdag bereiken tussen 8 uur sochtends tot 8 uur in de avond. Zelfs op zaterdag staan ze voor je paraat tussen tien en vier uur, dus mocht je een vraag hebben, ze willen je altijd wel helpen wanneer je er niet uit komt. En als je er echt helemaal niet uitkomt kan je zelfs een terug bel verzoek indienen, dan bellen ze je op en dan kunnen ze jou problemen gelijk verhelpen. Kom je ook mee spelen? Flabingo heeft trouwens openings tijden. Dit ben je waarschijnlijk niet van een website gewent, maar het grote voordeel is wel dat er altijd iemand aanwezig is om je te helpen! Heb je dus een vraag dan hoef je niet dagen te wachten op een antwoord, want er zijn altijd wel mensen in de buurt die je kunnen helpen.

Chatten

Het leuke aan online bingo spelen bij Flabingo is dat je er gezellig met andere spelers kan chatten. Zo hoef je dus nooit meer een moment van verveling te kennen en kan je altijd blijven praten met andere bingo spelers. Het leuke aan het orginele bingospel is ook dat je samen bij elkaar bent en dat je samen het spel speelt. Dit heeft zich ook online voortgezet en door die reden kan je nu ook online met elkaar bingo spelen en gezellig met andere spelers praten die ook het spelletje meespelen in de kamer. Zo kan je weer bijpraten en leuke dingen met elkaar delen. Ook net als de echte bingo wordt je gefeliciteerd. Dit alleen dan via de chat met de worden gf of hgf, welke staan voor ‘gefeliciteerd’ of ‘hartelijk gefeliciteerd’. Gebruikelijk is om terug te zeggen djw, wat voor ‘dank je wel’ staat. Zo weet je dus gelijk wat er in de chat gezegt wordt, ook al speel je het kienspel voor Flabingo voor de eerste keer.