Gratis bingo

Gratis bingotegoed bij Bingocams

Je kunt bij deze aanbieder gratis bingo beginnen te spelen door je aan te melden. Hierbij krijg je namelijk gelijk al 5 euro speeltegoed op je rekening. Je hoeft hier verder dus niets voor te doen, want je krijgt van deze aanbieder gelijk de kans om het spel wat ze aanbieden uit te proberen. Je zit overigens ook nergens aan vast, want wanneer je niet meer verder wilt spelen dan kan je gewoon stoppen met het gratis bingo spelen en ben je niet verplicht om een storting te verrichten.

Meld je aan en krijg 5 euro gratis bingotegoed, klik hier

Bonus op eerste storting

200 procent storting bonusWanneer je speeltegoed van je gratis bingo bonus op is kan je bij Bingocams het spelen voor echt geld ook met een mooie bonus beginnen. Het begint al goed met een bonus van 200 procent op je eerste storting met een maximum bonus van maar liefst 100 euro. Wanneer je dus een storting van 50 euro doet dan pak je het maximale bedrag wat er te halen valt en kan je met de 100 euro bonus erbij het bingo voor echt geld beginnen met een saldo van 150 euro! Hiermee kan je dus een lange tijd vooruit en hoef je dus niet snel weer een storting te doen. Tenzij je veel speelt en veel pech hebt door de bingo niet te winnen, maar wanneer je bijvoorbeeld een paar ronden achter elkaar geluk hebt of een jackpot weet te winnen dan schiet je saldo van je account omhoog. Doe je ook mee om de leuke jackpots en de mooie bingo prijzen die je ook al bij gratis bingo kan winnen? Meld je dan nu aan!

Speel mee en krijg een bonus van 200% op je eerst storting!


Gratis beginnen bij ShinyBingo

ShinyBingo is een bekende aanbieder waar je het online kienen spelen gratis kan beginnen. Door je registratie te voltooien krijg je gelijk aan een mooie bonus van 5 euro. Hiermee kan je het online bingo spelen bij deze aanbieder gratis spelen en kijken of het kienen ook wat voor jou is. Gratis bingo spelen is dus nog nooit zo gemakkelijk geweest. Want je hoeft er niet moeilijk voor te doen om de bonus te krijgen, deze krijg je naar bevestiging van je account gelijk op je account.

Meld je aan en krijg 5 euro gratis bingotegoed, klik hier

Bonussen

Bij ShinyBingo kan je gebruik maken van leuke stortings bonussen! Bij je eerste storting word je storting al verhoogd met 300% tot maximaal honderdvijftig euro aan bonustegoed. Naast deze welkomstbonus bestaan er ook nog reload bonussen. Hiermee kan je eveneens je storting combineren met een extra bonus welke je bovenop je gestorte saldo als bonustegoed zal ontvangen.

Gratis bonuscodes

gratis bingo spelletjesNaast de stortingsbonussen kan je ook nog gebruik maken van de gratis bonuscodes. Deze krijg je wekelijks toegestuurd. Deze bonuscode kan je bij ShinyBingo verzilveren voor bonustegoed. Dit bonustegoed kan je tevens vrijspelen, hiervoor moet je het bonustegoed 10 maal hebben ingezet. Wanneer dit gebeurt is dan zal het bonustegoed automatisch naar je saldometer verschuiven, welke je eventueel zou kunnen laten uitbetalen (hierbij moet je wel aan het uitbetalingsminimum van 25 euro voldoen).