Jogobingo

Details Jogobingo

  • Onbeperkt gratis bingo spelen
  • In de gratis bingo kamers kan je echte prijzen winnen
  • Mogelijkheid om via telefoon of mobiel je speeltegoed op te waarderen

Het meest bekende online kienspel is het jogobingo spel. Je kan eenvoudig beginnen met het online spelen bij Jogobingo, ook omdat je het speel tegoed eenvoudig met de mobiel kan opwaarderen. Je hoeft dus niet een storting te doen met een online betaling programma, maar je pakt de telefoon of mobiel er even bij en doet snel een telefoontje en je kan het online bingo spelen voor echt geld weer voortzetten! Zo kan je dus snel en eenvoudig kienen spelen voor echt geld, want er speelt altijd wel een speler op het spel van jogobingo!

Aanmelden

Het is heel eenvoudig, je hoeft enkel een scherm naam op te geven, je mailadres om je registratie te bevestigen en je wachtwoord om je account te beveiligen. Je scherm naam is zichtbaar voor alle spelers en mensen zullen je zelfs herkennen als je eenmaal veel aan het spelen bent. Je kunt zelf wat verzinnen, maar het is wellicht verstandig om er geen persoonlijke naam in te zetten. Zo blijf je ook bij de bingolot wat anoniemer en dit kan verstandig zijn.

Meespelen

Je bent aangemeld, je hebt je saldo bij jogobingo opgewaardeerd en dan is het tijd om eens een leuk potje bingo te gaan spelen. Wanneer je trouwens niet geld wil storten dan kan je ook gezellig in de gratis rooms spelen die in het spel aanwezig zijn, je kunt hier echte geld prijzen winnen, hoewel deze wel stukken lager zijn als in de betaalde kamers. Je hebt links onderin het scherm een knop met Rooms, hierin staan de bingo rooms en je kan een room van jogobingo aanklikken. Ze zijn geordend op de kosten van de bingo kaarten. Wil je veel geld winnen als je de bingo hoort dan kan je het beste dure bingo kaarten kopen en in een drukke bingo kamer gaan. Zo wordt het bedrag voor de winnaar hoger en kan je dus enorm grote prijzen winnen. Bij deze aanbieder ben je in de duurste kamers maximaal een halve euro per kaart kwijt, dus extreem zullen de bedragen niet worden, maar de prijzen zullen in een kamer met een hoge kaartprijs en met veel spelers toch aardig snel oplopen.

Heb je dus de prijs van de kaart geselecteerd dan zie je de beschikbare kamers. Je kan op een bingo kamer klikken en dan is het enkel nog wachten op het moment dat de kien kaarten verkocht worden en dan kan het online spelen bij Jogobingo ook voor jou beginnen! Wat trouwens leuk is om te weten dat de pattern per ronde verschilt, dus je hebt elke keer weer kans om die leuke eerste prijs te winnen bij het bingo spelen van jogobingo!

Waarom jogobingo?

Zeker voor beginnende spelers of spelers die graag tussen door even een potje kienen willen spelen is het jogobingo spel de ultieme uitkomst. Met een makkelijke toevoeging zodat je het online saldo van jogobingo snel kan opwaarderen met je mobiel of met je vaste telefoon is het helemaal geen probleem om snel even voor echt geld te gaan spelen. Zo kan je dus zonder veel moeite te doen met je aanmelding of met een storting waarbij je eerst weer moet inloggen en met beveiligings codes moet werken het online bingo spelen voor echt geld bij deze aanbieder snel beginnen! Van onze kant is het zeker een aanrader en mocht je ons tegen komen dan moet je het zeker niet laten om een gesprek met ons aan te gaan! Want samen gezellig beginnen met het kienspel bij jogobingo of over het online bingo spelen praten is natuurlijk altijd enorm leuk. Wij zouden het tenminste niet kunnen missen, ik hoop dat voor jou hetzelfde geldt, want het is en blijft nog altijd enorm leuk en gezellig!