Maria Bingo

Maria bingo is een bekende kiensite die al enorm veel bingo spelers elke dag een plezier gunt en geeft. Naast deze maria is er altijd tijd om eens lekker bij te kletsen, je eigen blog bij te houden, je favoriete recepten met andere spelers uit te wisselen en nog veel meer leuke dingen maakt Maria Bingo erg gezellig. Bij maria bingo hoef je ook geen geld te storten om te beginnen, want bij aanmelden staat er al 3 euro voor je klaar om de leukste bingo games van het internet uit te proberen.

Klik hier om aan te melden bij Maria

In alle rooms van maria bingo word de wel bekende 90 ball bingo aangeboden. Dit betekent dat je elke ronde weer kans maakt op een leuke prijs, hoeveel je winnen ligt aan jezelf. De 2, naar onze smaak, leukste bingo spellen van deze aanbieder zijn de volgende:

Jackpot 60

Als je zin hebt in een jackpot die snel valt, vaak valt en dat er zo veel jackpots in het uur zijn te winnen dan is dit jouw spel! Jackpot 60, ook wel JP60 genoemd bij maria bingo, heeft een jackpot die binnen 60 nummers valt, dit betekent dat er niet 1 maal per uur een jackpot bij deze bingo te winnen is, maar dat je bij deze site vele malen per uur wat kan winnen.

Treasure Trove

Wanneer je hier kienen speelt dan lijkt het wel kerst. Het is een groot en spannend feest met leuke jackpots. Doe snel mee en kijk eens wat er voor jou te halen valt, de jackpot start met 40p, dus als je snel bent komt je nog op tijd bij deze aanbieder.

Je wilt meedoen op de grote site van maria bingo, maar je weet niet hoe? Geen probleem, dat kunnen we begrijpen, want het is natuurlijk ook wel een erg grote website. Ten eerste moet je je aanmelden bij deze website, zodat je een account bij de website krijgt zodat je mee kan doen voor echt geld snel en makkelijk kan beginnen.

- Na het aanmelden moet je je inloggen, dit kan rechtsboven in. Je ziet daar een groen vakje waar je de gebruikersnaam en het wachtwoord die je bij de aanmelding van maria bingo hebt ingevuld.
– Daarna moet je op Bingo klikken in de rode balk, zo kom je bij het bingo overzicht. Hier zie je verschillende, waarschijnlijk heel veel, spellen die je voor geld kunt spelen.
– Door op de onderwerpen onder de Spel Lijst te klikken kan je een kolom laten selecteren. Natuurlijk kan je ook de prijs van de room selecteren, zodat je in een goedkope of juist een room waar veel geld te verdienen is terecht komt.
– Kom je er niet uit? Geen probleem, want maria bingo wil je alles uitleggen. Als je op “Hoe speel ik?” klikt dan zie je een uitleg over de bingo die word aangeboden. Bij Bingo Games kan je lezen over de verschillende maria bingo games die er aangeboden worden.

Registreer je nu bij MariaBingo

Andere kansspelen

Ben je het online bingo spelen even zat, en wil je een ander kans spel spelen? Dat kan hier natuurlijk ook. Je hebt de mogelijkheid om naast het online bingo spelen, ook casino, games, slots, poker en krasloten te spelen. Je kan bij deze kansspelen deelnemen met het zelfde speel tegoed waarmee je dus ook andere spellen kan spelen. Erg handig dus, zo hoef je niet opnieuw te storten. Er is dus keuze zat! Er is genoeg variatie, bij deze grote aanbieder kan je, je dus altijd wel vermaken. Naast het online bingo spelen kan je natuurlijk ook gezellig gaan chatten met de andere spelers van Maria. Dat maakt het kienen spelen erg leuk en gezellig. Je kan sociale contacten maken met de mede spelers die aanwezig zijn. Vaak zijn er wel vaste spelers aanwezig bij een grote game website als deze.

Bonussen

Bij Maria bingo krijg je bij je eerste storting direct al een leuke storting bonus! Je krijgt namelijk een bonus van maar liefst 150 procent! Dat betekend dat als je 50 euro stort, je 150 euro bingo tegoed krijgt! Deze bonus kan oplopen tot maximaal 150 euro. Zo kan je leuk beginnen met spelen zonder je zorgen hoeven te maken over je bingo tegoed. Deze aanbieder is hierbij dan ook de aanbieder met een van de hoogste eerste stortings bonus! Omdat deze eerste stortings bonus zo hoog is, wordt er geen tweede storting bonus gegeven.

Wel is het zo dat de online bingo spelers die het langst en vaakst bij Maria spelen, mogen spelen in de speciale VIP room. Hier kunnen de VIP spelers veel mooie en leuke prijzen winnen en deelnemen aan gratis games. Dus hoe vaker je speelt bij deze website, hoe meer kans je maakt om leuke prijzen te winnen! Natuurlijk moet je er wel al wat langer voor spelen, maar de termijn dat je speelt bouw je natuurlijk van zelf op.