Mokumbingo

Mokum bingo stopt, helaas kregen we dit nieuws te horen, want iedereen die bij Mokum Bingo speelde was er goed over te spreken. De software aanbieder St Minver bied haar spellen niet meer aan voor de bingo websites, daarom dat onder anderen Mokum bingo en Beabingo offline gaan. Gelukkig is het niet Mokum Bingo oplichting, want dat zou ook het vertrouwen bij de bingospelers weghalen. Maar omdat Mokum bingo stopt vanaf 1 Januari 2012 hebben we de volgende opties die we jou aanraden.

Mokum bingo offline vanaf 2012, daarom deze bingo sites om te spelen:

  • Bingocams, Op dit moment de populairste aanbieder van een nieuwe vorm van online bingo, namelijk met de webcam je winmomenten met anderen delen! Ook bij Bingocams 5 euro gratis speeltegoed bij aanmelding.

Lees meer over Bingocams | Meld je aan bij Bingocams

  • Jogobingo, De koploper op gebied van online bingo, speel nu gratis en onbeperkt mee in de gratis bingo kamers en win echte prijzen!

Mokum bingo is een van de beste online websites op gebied van kienen. Je kan bij deze aanbieder gratis het online spelen beginnen, je krijgt bij aanmelding namelijk gelijk 3 euro bingo tegoed. Zo kan je alvast ruiken aan het online bingo spel van Mokum bingo en kijken of dit de bingo website voor jou is! Mocht je er van overtuigd zijn dan kan je natuurlijk een storting doen waarop je weer een mooie bonus ontvangt en zo kan je het online bingo spelen bij Mokum bingo met nog meer winst beginnen!

Mokum bingo bonus

Je krijgt bij Mokum ook een aanmeld bonus, deze is niet alleen beperkt tot het kienen spelen, maar je kan er ook spellen mee spelen. Je kunt op maar liefst 23 verschillende fruitautomaten je kansen uitproberen als je geen zin hebt om bingo te spelen met de aanmeld bonus. Dus mocht je meer zin hebben om je geluk in te zetten op automaten, ga je gang!

Daarnaast geeft deze aanbieder van online kienen je ook nog een bonus op je eerste storting. Bij je eerste storting word je gestorte bedrag verdubbeld tot maar liefst 200 euro. Je krijgt dus een 200% bonus die een maximum van 200 Euro kent. Deze aanbieder is daarmee dus een van de bingo aanbieders die een top bonus aanbied! Met een maximum bonus van 200 euro op je eerste storting voert Mokum bingo de top aan met bonussen op je eerste storting!

Na een storting is de bonus niet gelijk afgelopen, want er ligt bij je tweede storting gewoon weer een nieuwe bonus op je te wachten. Mokum bingo geeft je een bonus van 50% met een maximum van 60 euro op je tweede storting. Je krijgt dus gelijk al een dikke bonus, ook al heb je de eerste storting ook al een dikke bonus mee kunnen pakken. Daarom raden we je aan om je nu te registreren en gratis te beginnen om daarna eventueel te gaan spelen voor echt geld wanneer het spel je bevalt.

Promoties

Naast deze leuke welkomstbonus en storting bonussen, zijn er nog vele leuke andere bonussen verkrijgbaar bij deze website. Mokumbingo heeft vrijwel altijd wel een leuke bonus of actie die je mee kan pakken. Om hier van op de hoogte te blijven kan je op de website op het kopje promoties klikken. Hier staan alle mooie acties en bonussen waar je gebruik van kan maken op. Je kan dan zien wanneer het handig is dat je gaat spelen en wanneer je de mooiste bonus kan mee pakken. Je kan ook zien wanneer er jackpots georganiseerd zijn, dit gebeurt namelijk ook regelmatig bij de site. Ook kan je af en toe gratis deel nemen aan het online kien spel bij Mokum, dit staat er dan ook bij.

Variatie

Mokum bingo bied veel variatie aan de spelers. Er zijn namelijk veel verschillende online bingo spelen die je bij Mokum bingo kan spelen. Je hoeft je dus nooit te vervelen, als je een spel zat bent kan je een ander soort spel uitzoeken welke te vinden is in de uitgebreide collectie aan games. Deze bingo spelen speel je namelijk allemaal met het zelfde tegoed. je hoeft er dus niet speciaal bingo tegoed voor op te waarderen. Zo kan je kiezen uit verschillende 90 ball’s bingo en verschillende 75 ball’s kamers. Ook zijn er nog een aantal chat spelletjes waar je aan kan deelnemen.

VIP- Spelers

Bij Mokum bingo kan je lid worden van een VIP club. Dit is voor de trouwste spelers bij deze website. Met een VIP lidmaatschap kan je veel voordelen op doen en krijg je regelmatig leuke bonussen. Er zijn drie verschillende VIP lidmaatschappen: Club Emerald, Club Gold en Club Diamond.

Afhankelijk van welke club je lid bent krijg je leuke maandelijkse giften en wekelijkse bijdragen. Je kan alleen lid worden van een van de VIP club’s door actief te spelen bij Mokum bingo. Je krijgt dan van zelf een uitnodiging van Mokum om lid te worden. Je begint bij club Emerald, vervolgens club Gold en daarna club Diamond. Bij club Diamond krijg je dus de meeste bonussen etc.