Partybingo

Party bingo is een bekende en enorm populaire Engeltalige bingo aanbieder. Hier spelen enorm veel vrouwen en het is er altijd heel gezellig. Het betekent daarom niet dat het er minder gezellig is, want er spelen altijd weer enorm veel vrouwen mee om leuke prijzen en er zijn hier dan ook veel jackpots te winnen. Daar staat Party bingo ook wel bekend om, want doordat deze aanbieder zich internationaal richt spelen er enorm veel mensen mee en stijgen de jackpots daarom ook stukken sneller.

Klik hier om je aan te melden

Welkomstbonus

Je kunt hier niet gebruik maken van een gratis bingo bonus. Wel hebben ze een andere welkomstbonus voor je klaar liggen. Je kunt naar het beginnen namelijk een storting doen van maar 10 dollar, waarna je saldo automatisch opgewaardeerd word tot 40 dollar. Dit betekent dus dat je een bonus van 300 procent krijgt bij je eerste kleine storting met een maximum van 30 dollar. Dit komt mede doordat de gratis bingo bonus vroeger misbruikt werd. Hiervoor hoefte je geen storting te doen, maar kon je gelijk met een kleine bonus beginnen te spelen na aanmelding. Men melde zich toen keer achter keer aan om telkens weer een gratis bonus te kunnen ontvangen. Party bingo heeft dit probleem opgelost door je een kleine storting te laten doen om hier een dikke bonus van 300 procent bovenop te doen. Hierdoor zijn er dus enkel serieuse mensen aan het spelen en kan je van harte lust beginnen met het online spelen bij Party bingo

Klik hier voor de bonus op je storting

Bingo varianten

Je kent bij de bingo 2 varianten, je kunt namelijk spelen met 75 ballen of met 90 ballen. Party bingo maakt het mogelijk om beide varianten op de website te spelen. Wanneer je er voor kiest om met 90 ballen te gaan spelen dan duurt het dus langer voor de bingo valt. Wil je dus meer gezelligheid voor hetzelfde geld dan raden we je aan om gezellig de 90 bal variant te spelen. Zo houdt je dus meer tijd over om te chatten en dat is natuurlijk een van de meest aantrekkelijke aspecten van dit spel bij Part bingo.

Slots

Je kunt bij deze aanbieder naast het bingo spelen ook uit een collectie van erg populaire en fraai vormgegeven slots kiezen om op te spelen. Niet alleen echte casino slots zijn hier te spelen, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld op de slot Monopoly te gaan spelen. Zo kan je dus niet alleen op gokspellen gaan spelen, maar ook op populaire slots die enorm lopen te pronken. Hier kan je ook kans maken op enorm grote prijzen. Door een hoge inzet per draai in te zetten kan je de te winnen prijzen enorm hoog laten opgroeien.

Chat games

Door mee te doen aan chat games kan je ook veel leuke voordeeltjes op doen. Om dit even voor je duidelijk te maken, zodat je weet waar je aan toe bent, hebben we even een overzichtje voor je gemaakt.

This and That

This and that is een leuk spel waarbij je een even en oneven nummer moet noemen in de chat. Wanneer deze 2 nummer als eerste voorbij zijn gekomen terwijl de andere nummers die de andere spelers hebben gekozen nog niet langs zijn geweest dan krijg je 10 gratis bingokaarten! Zeg wanneer jou 2 genomede nummers voorbij zijn gekomen “This and That”. Zo kan je dus door een simpele chatgame ook leuke extra kaarten winnen. Mocht je trouwens dezelfde cijfers hebben als een andere speler dan gaan de 10 gratis kaarten naar degene die het eerste de nummers noemde.

Two up

Two up, bij dit spel moet je een nummer noemen en deze word verhoogt met +2. Noem je dus het nummer 6 dan moet je als je nummer 8 voorbij ziet komen in de chat “Two up” noemen, dan win je namelijk deze chatgame als niemand je nog voor is geweest bij Party bingo tijdens die ronde. Je krijgt als prijs bij deze game ook weer 10 gratis bingokaarten.

Meer chat spellen

Er zijn nog meer spellen tijdens de online bingo, deze spelregels zijn echte wat moeilijker. Wil je hier meer over weten dan moet je via het boven menu bij party bingo naar Games gaan en daar vind je een kopje Chat Games. Hier kan je meer lezen, zodat je altijd mee kan doen voor gratis prijzen!