ShinyBingo

shinybingoShinyBingo is een online platform om bingo te spelen. Naast bingo kun je er ook terecht voor de nieuwste jackpot- en casinospellen. Elke week worden er toernooitjes georganiseerd en daarbij zijn echte geldprijzen te winnen. De verschillende Bingo-rooms bieden een veilige en overzichtelijke omgeving waar spelers met elkaar kunnen chatten en makkelijk deel kunnen nemen aan de online spellen.

Meld je aan voor €5 gratis!

Profiel aanmaken

profiel aanmaken bij shinybingoVoordat je kunt beginnen met spelen, moet er eerst een profiel aangemaakt worden. Het aanmaken van een account is eenvoudig en kost niets. Is je profiel klaar? Dan kun je gelijk deelnemen aan de online spelletjes en chatten met andere spelers. Nadat je bent ingelogd, kun je je aanmelden bij diverse Bingo-rooms. Deze Bingo-rooms bieden de keuze uit twee verschillende soorten spellen, namelijk de 90-Ballen Bingo en de 75-Ballen Bingo.

Bonussen en aanbiedingen

gratis bingo tegoed bij aanmeldingSpelers kunnen bij ShinyBingo profiteren van mooie bonussen en aanbiedingen. Alleen al door het aanmaken van een account, verdien je €5,- gratis speeltegoed. Bovendien krijg je, bij de eerste keer dat je geld overmaakt naar je account, een welkomstbonus van 300% die kan oplopen tot maximaal €150,-! Ook kunnen trouwe spelers extra bonuspunten verdienen met het speciaal ontwikkelde loyaliteitsprogramma. Tenslotte kan ook elke week bij het opwaarderen van je tegoed 50% aan bonustegoed verdiend worden.

Bezoek de website van ShinyBingo

Gratis spelen

gratis bingo spelletjesSpelers kunnen elke dag gratis meedingen naar een bedrag van €75,- aan prijzengeld in de Magic Money-room als zij diezelfde dag nog geld hebben gestort. Met een loyaliteitslevel van 11 of hoger kun je op maandag, woensdag en vrijdag om 20.30 uur 2 rondes gratis meespelen in de Bubble Freebie-room. Ook is er de Fantasy Freebie-room, waar spelers, drie keer per dag, gedurende 6 rondes echte geldprijzen winnen zonder dat het hun iets kost.

Kortom, ShinyBingo biedt een aantrekkelijke en veilige manier om online bingo te spelen en mooie prijzen te winnen!