Bingo bonussen bij ShinyBingo

Bij de bingowebsite ShinyBingo heb je verschillende bonussen. Deze bonussen zijn handig, omdat je er gratis speelgeld mee krijgt. Dit betekent dat je lekker Bingo kunt spelen, zonder dat het je extra geld kost. Wie wil dat nou niet?

Meld je aan en krijg €5 gratis!

Over ShinyBingo

ShinyBingo is een website waar je bingo op kunt spelen. Dit doe je online en met andere mensen als tegenstanders. Aan het begin van het spel koop je een bingokaart en daarna streep je af welke cijfers er worden genoemd. Als jij als eerste een lijn, patroon of volle kaart hebt, win je. En daar kun je geld mee winnen. Als je geluk hebt, win je zelfs de jackpot en deze kan hoog oplopen. En wat ook heel leuk is: bij ShinyBingo heb je verschillende bonussen waar je van kunt profiteren.

Aanmeldbonus

De aanmeldbonus van ShinyBingo krijg je zodra je een account aanmaakt. Je ontvangt dan 5 euro speelgeld dat je vrij kunt gebruiken. Je kunt er gewoon bingospellen mee spelen en je krijgt het ook wanneer je besluit geen geld te storten of later niet meer te spelen. Zie de aanmeldbonus als een manier om te testen of het spel je bevalt.

Eerste stortingsbonus

Stort je voor de eerste keer geld op je account? Dan krijg je eveneens een leuke bonus. Je ontvangt namelijk 200 procent speelgeld bovenop het geld dat je hebt gestort. Wanneer je bijvoorbeeld 10 euro op je account stort, krijg je er nog eens 20 euro speelgeld bij.

Wekelijkse bonuscode

Iedere week krijg je een bonuscode per e—mail van ShinyBingo verstuurd. Deze kun je verzilveren in je account. Hoeveel deze bonuscode waard is, is per week verschillend. Het kan een paar cent zijn, maar ook een paar euro. Je kunt er sowieso tenminste meerdere bingospellen mee spelen.

Evenementen

Bij ShinyBingo worden regelmatig evenementen georganiseerd. Wanneer je bingo speelt in een kamer met een evenement, is de kans groot dat je extra speelgeld wint. Er zijn daar namelijk veel bonussen te vinden. Zorg er dus voor dat je bij deze evenementen aanwezig bent.

Geld winnen?

Wanneer je bij ShinyBingo met speelgeld speelt, kun je gewoon geld winnen. Het geld wordt dan op je account opgeslagen en als je genoeg hebt, kun je dit laten storten op je rekening. Let op: speelgeld kun je niet op je rekening storten. Het speelgeld kan dus alleen gebruikt worden om mee te spelen. Bedenk je ook dat je alleen kans kunt maken op de jackpot als je tenminste één keer in de afgelopen maanden hebt gestort. Het is dus prima mogelijk om enkel met speelgeld te spelen, maar hierdoor is de kans op de jackpot ook een stuk kleiner.

Bezoek de website van ShinyBingo