Kienen bij ShinyBingo

Kienen betekent dat je met 90 ballen bingo speelt. Het grit waarop je speelt is ook anders dan bij de gewone bingo. Is het mogelijk om te kienen bij ShinyBingo en hoe kun je dit doen?

Meld je aan en krijg €5 gratis!

Informatie over ShinyBingo

ShinyBingo is een website waar online bingo tot de mogelijkheden behoort. Je speelt dit tegen andere mensen en hierdoor is het een leuke, interactieve bedoeling. En wat nog leuker is: je kunt flink wat geld winnen. Bijvoorbeeld als je de eerste bent met een lijn of een volle kaart. Ook zijn er jackpots te winnen. Erg leuk is daarnaast dat je regelmatig speciale bonuscodes per mail toegestuurd krijgt. Hierdoor krijg je ook nog eens speelgeld dat je gratis kunt gebruiken en waar je wél geldprijzen mee kunt winnen.

Wat is kienen?

Kienen lijkt heel erg op bingo zoals we het altijd spelen. Alleen wordt er niet met 75 ballen gespeeld, maar met 90. Het grit waar je op speelt is ook anders. Er zijn drie rijen en in elke rij vind je negen kolommen. Deze zijn niet allemaal ingevuld. Van de negen vakjes zijn er slechts vijf ingevuld. Dit is willekeurig gedaan. Iedere keer zal er een bal worden getrokken met een cijfer en wanneer deze op je kaart staat streep je hem af. Je wint wanneer je een rij of volle kaart hebt win je.

Kienen bij ShinyBingo

Je kunt ook kienen bij ShinyBingo. Er zijn meerdere speelkamers actief waar dit spel wordt gespeeld. Kijk bij de lobby goed met hoeveel ballen er bingo wordt gespeeld. Als je wilt kienen, dan moet je kiezen voor de kamers waar met 90 ballen wordt gespeeld.

Speciale evenementen

Regelmatig is het ook mogelijk om mee te doen aan speciale evenementen bij ShinyBingo. Deze evenementen zijn er ook voor de kamers waar je kunt kienen. Tijdens een evenement valt er doorgaans een gegarandeerde jackpot. Ook kunnen er meerdere jackpots van een lager bedrag vallen, bijvoorbeeld 25 euro. Er zijn dan meerdere winnaars. Houd deze evenementen goed in de gaten. Ze worden doorgaans vooraf al aangekondigd via je e-mailadres en op de website. Zo weet je precies wanneer de evenementen zijn en kun jij ook kans maken op grote geldprijzen.

Bezoek de website van ShinyBingo