Mobiel spelen bij ShinyBingo

Bij ShinyBingo kun je meespelen om bingo te doen. Wanneer je het leuk vindt om bingo te spelen, is dit een zeer geschikte site voor je. Maar is het ook mogelijk om bingo op je mobiel te spelen? Kun je mobiel spelen bij ShinyBingo en zo ja, hoe werkt dat dan?

Meld je aan en krijg €5 gratis!

ShinyBingo

Bingoliefhebbers kunnen zich aanmelden bij ShinyBingo. Dit is gratis en je wordt niet verplicht om geld te storten. Wanneer je geld wilt storten, doe je dat alleen als je dat zelf wilt. Je kunt eerst testen of je het wel wat vindt, omdat je speelgeld van 5 euro krijgt. Bij ShinyBingo kun je talloze bingospellen spelen. Er zijn altijd meerdere kamers geopend waar je mee kunt spelen. Speel 75 ball bingo of juist 90 ball bingo en maak vrienden in de chatbox. Je speelt namelijk altijd tegen andere mensen en er is altijd een chatbox aanwezig in de speelkamer waar je zit. En er zijn geweldige geldprijzen te winnen bij ShinyBingo. De jackpot kan bijvoorbeeld al duizenden euro’s hoog zijn.

Kun je mobiel spelen bij ShinyBingo?

Het is zeker mogelijk om met je mobiel te spelen bij ShinyBingo. Je kunt dit doen door naar de website te gaan van ShinyBingo en daar in te loggen. De website wordt dan automatisch aangepast naar je mobiele scherm. Je moet het scherm dan altijd verticaal houden en zorgen dat het scherm ook automatisch meedraait.

Geen app nodig?

Je hoeft bij ShinyBingo dus geen app te downloaden die je moet gebruiken. Wanneer je een mobiele telefoon hebt, moet dit wel een smartphone zijn en is het ook belangrijk dat je gebruik kunt maken van het internet.

Waarom zou je mobiel spelen bij ShinyBingo?

Wanneer je onderweg bent kan mobiel spelen bij ShinyBingo een leuke optie zijn. Je kunt dan onderweg lekker bingo spelen. Ook op plekken waar je veel moet wachten kan het handig zijn om een potje bingo te doen bij ShinyBingo. Daarnaast hebben we lang niet altijd zin om de computer helemaal op te starten. Op je mobiel kan het gemakkelijk tussendoor.

Kun je geld storten met je mobiel?

Als je onderweg bent en geld wilt storten op je account, dan kun je dit gewoon doen. Er zijn verschillende manieren om geld te storten met je mobiel.

Kun je geld winnen?

Is het mogelijk om geld te winnen als je ShinyBingo op je mobiel gebruikt? Zeker! Dit kan sowieso wanneer je bingo speelt en het maakt niet uit of dit op je computer of je mobiel is. Het enige dat je moet doen is je bingokaart als eerste zien te vullen. Als je dit lukt, dan win je. Je kunt zelfs jackpots winnen op je mobiel, maar net zoals wanneer je op de computer speelt, moet je dan wel in de afgelopen drie maanden minimaal 10 euro op je account hebben gestort. Anders maak je sowieso geen kans op de jackpot.

Bezoek de website van ShinyBingo