TrendieBingo

Bij TrendieBingo is het mogelijk om bingo te spelen. Het is één van de bekendste bingosites die er bestaat en dat is met een reden: er is veel te doen. Zo kun je er allerlei bingovarianten doen en is het ook mogelijk om geld te winnen! Wat is TrendieBingo precies en waarom is het een goed idee om je hier aan te melden?

Informatie over TrendieBingo

TrendieBingo is niet zomaar een website waar je bingo op kunt spelen. Het is veel meer dan dat! Zo zijn er verschillende variaties van bingo te spelen en zijn er regelmatig bijzondere evenementen waar je aan mee kunt doen. Hier zijn allerlei geldprijzen te winnen. En wat vooral heel interessant is, is dat iedere speelkamer een jackpot heeft. Ben jij de gelukkige winnaar die met duizenden euro’s naar huis gaat? Wie weet! TrendieBingo is niet alleen via de computer of laptop te spelen, maar is ook toegankelijk voor de mobiele telefoon.

Chatbox

Op TrendieBingo vind je een leuke chatbox. Deze is in ieder speelkamer actief en tijdens het spel kun je hierdoor met anderen chatten. Dit is erg leuk tijdens het bingospel. Je kunt anderen feliciteren wanneer ze winnen (en zij feliciteren jou als jij wint), en je kunt er zelfs nieuwe vriendschappen sluiten. Het is ook mogelijk dat er een werknemer van TrendieBingo in de chatbox aanwezig is, zodat je deze persoon ook al je vragen kunt stellen.

Aanmelden bij TrendieBingo

Het aanmelden bij TrendieBingo is heel gemakkelijk en je kunt dit gratis doen. Er komen geen extra kosten bij kijken en je betaalt alleen wanneer je ervoor kiest om tegoed op je account te storten. Leuk is dat je bij aanmelding ook meteen een bonus van 5 euro aan speelgeld krijgt. Deze mag je gebruiken om bingo mee te spelen. Je kunt het speelgeld dat je krijgt zien als een manier om de website een beetje te leren kennen. Vind je het niet zo leuk? Dan kun je gewoon weer gaan en kost het je verder geen geld.

Wekelijkse bonus

Daarbij opgeteld ontvang je wekelijks een bonus die je per e-mail krijgt. Dit is altijd minstens een euro aan speelgeld, maar het kan ook meer zijn. Je kunt ook dit geld eveneens gebruiken om bingo mee te spelen en je kunt hier ook geldprijzen mee winnen. Handig!

Waarom dan geld storten bij TrendieBingo?

Als je al die bonussen ontvangt, waarom zou je dan nog geld storten bij TrendieBingo? Nou, heel simpel! Alleen wanneer je geld op je account hebt gestort in de afgelopen maanden – met een minimumbedrag van 10 euro – maak je kans op de jackpots. Daarnaast kun je niet aanwezig zijn bij allerlei evenementen als je niet een keer geld hebt gestort op je account. En als jij heel erg houdt van bonussen, dan vind je het vast leuk om te horen dat je met je eerste storting bij TrendieBingo ook nog eens een bonus van 200 procent krijgt. Stort jij bijvoorbeeld 20 euro? Dan krijg je 40 euro aan speelgeld helemaal gratis.

Hoe geld storten?

Geld storten op je account gaat heel gemakkelijk. Je kunt dit namelijk op verschillende manieren doen.
Hoe je betaalt maakt niet uit. Kies voor een betaalmethode die jij prettig vindt. Om via een Paysafecard te kunnen betalen, moet je er wel eentje in huis hebben. Deze is te koop bij supermarkten, tankstations en soms ook bij sigarenwinkels.

Evenementen voor TrendieBingo

Regelmatig zijn er evenementen bij TrendieBingo waar je aan mee kunt doen. Deze worden altijd van tevoren aangekondigd op de website. Ook krijg je altijd een e-mail waarin deze evenementen staan. In een evenement kun je meerdere grote prijzen winnen.