Bingo bonussen bij TrendieBingo

TrendieBingo is een website waar je bingo kunt spelen en waar je ook nog eens allerlei bonussen kunt krijgen. Deze bonussen zijn ontzettend interessant. Welke Bingo bonussen bij TrendieBingo zijn er allemaal?

Wat is TrendieBingo?

Bij TrendieBingo kun je online bingo spelen. Je kunt hier een account aanmaken en dan meespelen in één van de bingokamers. In deze kamer speel je niet alleen bingo, maar kun je ook chatten met andere spelers. Het is een leuke manier om een gezellig spel te spelen en misschien zelfs nog wat extra geld te winnen. En leuk is dat je niet eens direct geld hoeft te storten. Je kunt namelijk gebruik maken van verschillende bingo bonussen. Het speelgeld dat je krijgt, kun je gebruiken voor bingospellen en het mooie is dat je er ook gewoon geld mee kunt winnen. Welke bingo bonussen bij TrendieBingo zijn er?

Aanmeldbonus

De aanmeldbonus bij TrendieBingo is een bonus van 5 euro. Dit is speeltegoed, dat je krijgt wanneer je een account aanmaakt. Je kunt dit speeltegoed gebruiken om het bingospel te spelen. Zo hoef je niet meteen geld te storten, en kun je uittesten of je TrendieBingo even uitproberen.

Bonus voor eerste storting

Bij TrendieBingo krijg je ook een stortingsbonus wanneer je voor de eerste keer geld op je account stort. En deze bonus bestaat uit 200 procent. Je krijgt dan dus extra speelgeld dat je weer kunt gebruiken. Stort je bijvoorbeeld 20 euro, dan krijg je nog eens 40 euro aan speelgeld op je account. Erg handig, want dit kun je ook weer gebruiken om mee te spelen.

Wekelijkse bonuscode

Iedere week stuurt TrendieBingo een bonuscode naar je per e-mail. Wanneer je de code uit deze e-mail in je account verzilverd, krijg je extra speelgeld. Hoeveel dit is, zal elke week verschillend zijn. Je kunt er altijd tenminste een aantal spelletjes mee spelen. Zorg er dus voor dat je deze code iedere week gaat verzilveren. Zo kun je iedere week gratis meespelen en toch geld winnen. Houd je e-mails dus goed in de gaten, zodat je geen enkele bonuscode mist.

Hoe zit het met de jackpot?

Je kunt alleen kans maken op de jackpot wanneer je in de afgelopen maanden tenminste één keer een storting op je account hebt gedaan. Een storting van een paar euro is ook al goed hiervoor. Dit kun je bijvoorbeeld doen door te betalen per sms of per telefoongesprek. Wanneer je dit niet doet, maak je geen kans op de jackpot. Je kunt dus prima enkel spelen van bijvoorbeeld de wekelijkse bonuscodes, maar je fluit dan wel naar de jackpot. Doodzonde natuurlijk!