Kienen bij TrendieBingo

Kienen is een leuke bingovariant waar mensen zich best eens aan willen wagen. Wist je dat je ook kunt kienen bij TrendieBingo? Hoe werkt dit precies en hoe kun jij kienen bij TrendieBingo?

Wat is TrendieBingo?

TrendieBingo is een website met allerlei bingovarianten. Je kunt je hier gratis voor aanmelden en eventueel geld storten op je account, zodat je mee kunt spelen. Het bingo spelen kan in één van de kamers. Wanneer je hier als eerste bingo haalt, dan levert het je geld op. En je kunt er zelfs de jackpot mee winnen, die behoorlijk hoog kan oplopen. Een jackpot is soms wel duizenden euro’s. En wil je liever geen geld storten om te spelen? Dan zijn er allerlei bonussen voor gratis speelgeld, zodat je ook zonder geld te storten mee kunt spelen. Genoeg redenen dus om je aan te melden.

Wat is kienen?

Het is mogelijk dat je nog niet gehoord hebt van kienen. Als je bekend bent met de regels van Bingo, dan zul je al snel merken dat kienen er erg op lijkt. Bij kienen speel je namelijk met 95 ballen waar cijfers op staan. Eén voor één wordt er een cijfer getrokken, die je kunt afstrepen van je kaart. Het grote verschil tussen bingo en kienen, is dat er bij kienen meer cijfers zijn. Ook is het grit waar je op speelt een stuk groter. Verder werkt het ongeveer het zelfde. Als jij als eerste een rij, patroon of volle kaart hebt, dan win je. Je kunt dan een klein geldbedrag winnen.

Kienen bij TrendieBingo

Bij lang niet alle bingowebsites is het mogelijk om te kienen. TrendieBingo heeft deze mogelijkheid echter wel. Er zijn namelijk verschillende speelkamers waar je kunt kienen. Kijk goed naar de informatie bij iedere speelkamer, zodat je de juiste variant te pakken hebt. Net als bij de gewone bingospellen, is het ook mogelijk om met kienen geld te winnen. Het is dan belangrijk dat je als eerste je kaart vult. Ook is er een jackpot te winnen wanneer je gaat kienen bij TrendieBingo. Om de jackpot te kunnen winnen, moet je wel in de afgelopen maanden een keer wat geld hebben gestort.

Evenementen

Het komt ook nog wel eens voor dat er speciale evenementen zijn op TrendieBingo. Je kunt dan extra speelgeld winnen. Deze evenementen zijn ook bij de kienspellen. Houd de website dus goed in de gaten, zodat je er ook bij aanwezig kunt zijn.