Mobiel spelen bij TrendieBingo

Bingo spelen op je computer is leuk. Lekker ontspannend een spelletje spelen en tegelijkertijd een gokje wagen en hopen dat je een mooie geldprijs wint. Wat nog leuker is, is om op je mobiel te spelen bij TrendieBingo.

Wat is TrendieBingo?

TrendieBingo is een website waar iedereen een account kan aanmaken en waar ze bingo kunnen spelen. Dit kan in speciale speelkamers. Iedere kamer heeft een eigen jackpotkamer en als je geluk hebt, dan kun je deze winnen. Je moet dan de kaart vullen binnen een bepaald aantal bingoballen. Ook kun je een echte jackpot winnen die soms duizenden euro’s hoog kan zijn. En daarnaast zijn er nog talloze extra prijzen te winnen via TrendieBingo. Mensen die een account aanmaken kunnen al meteen 5 euro aan speelgeld krijgen. Ook zijn er nog allerlei andere manieren om gratis speelgeld te krijgen.

Kun je mobiel spelen bij TrendieBingo?

Bij TrendieBingo is het zeker mogelijk om op je mobiel te spelen. Dit kan zonder een app te downloaden. Mensen vinden het vaak niet prettig om overal een app voor te downloaden, omdat ze niet alles vertrouwen. Bij TrendieBingo hoef je je daar geen zorgen om te maken. Je kunt namelijk gewoon naar de website surfen en dan zal deze zich automatisch aanpassen aan het formaat van je mobiele telefoon. Hierdoor kun je dus overal mobiel spelen waar je maar wilt.

Wat heb je hiervoor nodig?

Wanneer je op je mobiel wilt spelen bij TrendieBingo, dan heb je daar een aantal dingen voor nodig. Namelijk:

  • Een internetverbinding (bijvoorbeeld wi-fi of via je telefoon zelf)
  • Een smartphone

Oudere mobiele telefoons zijn vaak niet geschikt om TrendieBingo mee te spelen. Houd er ook rekening mee dat het scherm moet meedraaien als je het toestel horizontaal houdt. Dit doen de meeste telefoons al, maar soms staat dit uitgeschakeld. Hoe je dit moet inschakelen, zal per telefoon anders zijn. Raadpleeg hiervoor dus eventueel de handleiding van je apparaat.

Wat zijn de voordelen van mobiel bingo spelen?

Mobiel bingo spelen bij TrendieBingo kent verschillende voordelen. Zo kun j het altijd en overal doen. Ook wanneer je onderweg bent of ergens moet wachten. Omdat een bingoronde niet zo heel lang duurt, kun je het gemakkelijk tussendoor doen. Ook hoef je je computer er niet helemaal voor op te starten. Veel mensen vinden het ook handig of makkelijk om op de mobiel spelletjes te spelen. Het kan dus ook een persoonlijke voorkeur zijn.

Kun je geld storten?

Wanneer je op  je mobiel speelt, is het ook wel handig als je geld kunt storten. Dit kan gelukkig bij TrendieBingo op meerdere manieren.

Kun je geld winnen?

Het is uiteraard gewoon mogelijk om geld te winnen als je via je mobiel bingo speelt bij TrendieBingo. Je kunt zelfs jackpots winnen. Eigenlijk kun je precies hetzelfde winnen als wanneer je met je computer speelt. Het enige waar je wel rekening mee moet houden is dat je geen kans maakt op de jackpot wanneer je in de afgelopen maanden geen geld hebt gestort op je account. Probeer dus elke drie maanden tenminste 10 euro te storten, zodat je hoe dan ook de jackpot kunt winnen.