Opwaarderen bij TrendieBingo

Bij TrendieBingo kun je met jouw bingospel ontzettend leuke geldprijzen winnen. Om mee te kunnen spelen is het wel belangrijk dat je geld op je account stort. Hoe kun je opwaarderen bij TrendieBingo? Hoe werkt dit?

Informatie over TrendieBingo

TrendieBingo is een online bingowebsite. Hier kun je bingo spelen, maar ook deelnemen aan andere leuke casinogames. In de verschillende bingokamers zijn allerlei prachtige geldprijzen te winnen. Regelmatig zijn er speciale evenementen waar je aan mee kunt doen. Hier zijn gegarandeerde jackpots te winnen. Het enige dat je moet doen is bingokaarten kopen en meespelen. Ondertussen kun je gezellig meebabbelen in de chatbox. Als jij als eerste een volle kaart krijgt, dan levert je dit geld op. Meespelen kan echter wel alleen wanneer je geld op je account hebt staan. Dit kan echt geld zijn, maar ook speelgeld dat op diverse manieren te verkrijgen is. Wanneer je kans wilt maken op de jackpot van TrendieBingo is het van belang om tenminste één keer in de drie maanden geld op je account te storten. Alleen dan maak je hier kans op. Doe je dit niet, dan vis je naast het net en kan iemand anders er misschien wel met die jackpot vandoor gaan. Zonde natuurlijk! Zelfs een paar euro storten kan hiervoor al voldoende zijn.

Opwaarderen bij TrendieBingo

Hoe kun je nou eigenlijk geld opwaarderen bij TrendieBingo? Dit kan op meerdere manieren.
In je account krijg je precies te zien hoe je geld kunt waarderen. Kies je voor betaling per SMS of telefoongesprek? Dan betaal je slechts een laag bedrag. De andere betaalmogelijkheden zijn doorgaans vanaf 10 euro. Je bepaalt zelf hoeveel geld je op je account stort.

Bonus voor eerste storting

Wanneer jij voor het eerst geld op je account bij TrendieBingo stort, dan kun je een bonus krijgen. Deze bonus houdt in dat je 200 procent extra speelgeld krijgt bovenop je storting. Waardeer jij je account op met bijvoorbeeld 10 euro, dan krijg je nog eens 20 euro aan speeltegoed. Stort je 50 euro, dan ontvang je 100 euro aan speeltegoed. Met dit speeltegoed kun je gewoon bingo spelen en hier vallen zelfs geldprijzen mee te winnen!